Michał - Pon 18 Sie, 2008
2 przystojnych mechaników
wzieo sie do roboty
stworzyli jednookiego bandyte
marcelo spijał olej
a ja obdzierałem go z blachy
palenie szkodzi
polecielismy na bodzia
saxorulez - Pon 18 Sie, 2008 Michał,
rozjebałeś się pod domem.. ale wstyd!!Michał - Pon 18 Sie, 2008 jak sie kasuje posty admina ? FreeMan - Pon 18 Sie, 2008 o rany faktycznie nie wydales pod domem.. o ,a na zdjeciu jest Kulka... anjas - Pon 18 Sie, 2008
Michał napisał/a:
2 przystojnych mechaników
Majk, olaboga, ile ty kilogramów zgubiłeś?saxorulez - Pon 18 Sie, 2008 ponoć 653kgAnonymous - Wto 19 Sie, 2008 kurde gdyby nie uciety drążek to było by lajtowo .... a tak chyba trzeba bedzie szukac 2 magla i tyle
ale nie lubie fakera bo palec mnie boli przez niego Bartli - Wto 19 Sie, 2008
No motyla noga, a ostatnio się zastanawiałem co za pacan skosił mi ten słupek pod domem Anonymous - Wto 19 Sie, 2008 kokaina robi swoje ale tez mialem powiedziec ze nowy chudy awatar, fotki na kazdym kroku ale widzimy michu jest glamour kubas - Wto 19 Sie, 2008
Marcel 08 napisał/a:
kurde gdyby nie uciety drążek to było by lajtowo .... a tak chyba trzeba bedzie szukac 2 magla i tyle
i co w hądzie nie da sie drazka zmienicAnonymous - Wto 19 Sie, 2008 uciał się element który wychodzi z maglownicy, ten który ma gwint i nakrecasz na niego drązek kierowniczy CHRZANEK - Wto 19 Sie, 2008 Dobra Panowie - magiela Wam już znalazłem, sprawny.