To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - rower

KonradMK - Śro 27 Sie, 2008

Dariano napisał/a:
nA ROWERKU SMIGAM OD 4 LAT

Daruś, lat 6, Przedszkole Społeczne nr 9 w Garwolinie

:D

Vlodarsky - Śro 27 Sie, 2008

Holender to taki bardzo wygodny rower :) wygląda trochę jak zabytkowy ale jest przegenialny wg mnie :)
strick - Śro 27 Sie, 2008

Znaczy Ukraina? :D
Bart - Śro 27 Sie, 2008

przykładowy holenderski rower:

k-mart - Śro 27 Sie, 2008

Rowerem w lecie to idealne rozwiazanie jako srodek transportu na imprezy i po pijaku do domu :D
Bart - Śro 27 Sie, 2008

tyle, że za to też można prawko stracić...

chyba, że się napina przez łąki i pola ;D

KonradMK - Śro 27 Sie, 2008

bo się mieszka na wsi

:D :D :D hehehe

Bad-i - Czw 28 Sie, 2008

czy robimy tego spota na rowerach czy nie ?? ludzie ja wczoraj sprawdzilem - przez rok przejechalem 68 km (wstyd) :(

Mozemy zrobic tak, przyjedziecie na rowerach do mnie. Pojedziemy sie przejechac na 3 minuty do Mazowieckiego Parku Krajobrazowego a pozniej wrocimy do mnie na grila i piwo...

A na sam koniec wrocicie sobie do domow na rowerach :]

lenny - Czw 28 Sie, 2008

Bad-i napisał/a:
czy robimy tego spota na rowerach czy nie ?? ludzie ja wczoraj sprawdzilem - przez rok przejechalem 68 km (wstyd)

Mozemy zrobic tak, przyjedziecie na rowerach do mnie. Pojedziemy sie przejechac na 3 minuty do Mazowieckiego Parku Krajobrazowego a pozniej wrocimy do mnie na grila i piwo...

A na sam koniec wrocicie sobie do domow na rowerach

:) dobry plan badi...

ja się piszę ale w 2 połowie września - w sobote leeece na urlop...
A! i szukam roweru dla siebie, okazuje się że aktualny jest mniej fajny niż sądziłem, właściwie wszystkie podzespoły to podstawa:/

Bad-i - Czw 28 Sie, 2008

dawaj lenny wpadaj nawet dzisiaj :)

a co masz za rower ze sie okazuje ze zly jest - bo wiesz, z rowerami jest gorzej niz z samochodami. Jak zaczniesz przerabiac to nigdy nie skonczysz ;)

lenny - Czw 28 Sie, 2008

wiem jak jest:) robilem już zakupy do roweru w tym roku...

mam garego fishera jakaś średnia półka, kasta nie wyrabia, łańcuch chyba rozciągnięty... siodełko słabe, po 2-3h boli dupa... kierownice musze zmienić, bolec siodła, pedały, linki i pancerze, klamki.. kurwa... wszystko musze z nim zmienić...:) dlatego szukam na jesień roweru:)
mówiłeś że sprzedajesz jaki... daj informacje jeśli to aktualne jest nadal...

Bad-i - Czw 28 Sie, 2008

he he ja kupiłem scotta bo byl jedyny na moj wymiar (rama XXL i do 125 kg) - jeah biać jednak jestem monster :D

a tak na powaznie to patrząc na twoja liste to chyba lepiej kupic nowy, tylko czy to rzeczywiscie prawda czy nasluchales sie specow. Ja jak odbieralem swoj rower to mi gosci rzucil "wie Pan co, to Pan zmieni sie widelec i opony" jak zapytalem ile i uslyszlalem odpowiedz to sie tylko zapytalem czy mu sie sufit na glownie nie obsunał

o_O

Michał - Czw 28 Sie, 2008

KonradMK napisał/a:
Dariano napisał/a:

hahahahahahahahha

ja jak myśle o rowerze to jestem zmęczony juz ...

lenny - Czw 28 Sie, 2008

eheheheh:) widać misku..:)
Dariano - Czw 28 Sie, 2008

KonradMK napisał/a:
Dariano napisał/a:

:) Dobre