Maciusiowy - Czw 02 Paź, 2008 Spoko...już nieaktualne, koleś wybitnie nie do życia, widocznie nie może się odnaleźć w czasach, kiedy nawet lodówkę wysyła się kurierem....dzięki za pomoc, jakby coś, walcie jak w dym Anulowaliśmy aukcję, kupiłem felgi gdzie indziej....będą u mnie jutro, przesyłka gratis...no commentsJanusz - Czw 02 Paź, 2008
Marcel 08 napisał/a:
zamowimy kuriera DPD
tylko nie te tempe o jejku jejku.... czwarty raz przyzwoza mi umowe pzredłuzajaca z orange... lipa na maksa.... juz dzwonie do kurierów an komórki i eni pomaga.. oni nie pzryjezdzaja... a jak dzwonie do orange badz do centrali.. to wszyscy mi mówia ze paczka zawrócona z powodu nieprzyjecia przesyłki. a pod komórka co chwile sie inny koles odzywa i twierdzi za tamten z którym gadałem wczesniej jest na urlopie..... i ze telefonem sie wymienili... cos mi tu smierdzi...M - Czw 02 Paź, 2008 Janusz wyslij mi nr telefonu na pw jaki przedluzasz - postaram sie pomoc
Acha, i adres na jaki powinna pojsc przesylka.Anonymous - Pią 03 Paź, 2008
Janusz napisał/a:
tylko nie te tempe o jejku jejku
musze przyznac, ze ja z nimi nie mam problemów - szybko przyjezdzaja do nas na ŻiW i dostawa nie pozniej niz 24h Janusz - Pią 03 Paź, 2008 ja tez mam pierwszy raz problem z kurierem.... ale zeby motyla noga cztery razy paczki mi nie potrafili dowieść... i na dodatek mimo tego ze ich molestuje itp itd.....