gość od którego kupuje auta w Italii ma coś takiego na niedziele... za te pieniądze ma bardzo słabe wnętrze, co z resztą sam właściciel potwierdza saxorulez - Sob 30 Sie, 2008 nie wierzę.. słąbe wnętrze to ma 3200 GT.. w Grand Turismo je poprawili PiTT - Sob 30 Sie, 2008 jak chcesz mieć dobre wnętrze to kupujesz niemca
sorry...
Gotti - Sob 30 Sie, 2008
saxorulez napisał/a:
nie wierzę.. słąbe wnętrze to ma 3200 GT.. w Grand Turismo je poprawili
zgadza się, gt ma o niebo lepsze, ale pewne detale na prawdę rażą... coś w stylu audi w gallardo itp.Bartli - Sob 30 Sie, 2008 Ja tam wolę mieć źle wykonane, za to stylowe
Sorry ale wnętrza w Audi/BMW/Mercedes są paskudne, i dlatego już wolę plastikowe aluminium na konsoli Alfy 156
A Maserati jest w sam raz I luksusowe i w miarę wygodnie w środku, a do tego super brzmi i można tym szybko pojechać.
Miałem okazję przejechać się 3200GT i mocno skopało moje jajca PiTT - Sob 30 Sie, 2008
Bartli napisał/a:
Ja tam wolę mieć źle wykonane, za to stylowe
Sorry ale wnętrza w Audi/BMW/Mercedes są paskudne, i dlatego już wolę plastikowe aluminium na konsoli Alfy 156
jak dla mnie wnętrza Audi są mistrzowskie
co do BMW i Mercedesa to w zależności od modelu, ale jeśli nawet design nie poraża to jakość wykonania powoduje wyskoczenie z laczków
a wnętrze Audi chyba najbardziej mi się podoba
GOKART - Nie 31 Sie, 2008 kurczę tylko jeden.... czyli musi by piękny, szybki i minimalnie praktyczny.
Może bez polotu ale nie mam roszczeniowego podejścia do świata
Starczyłoby mi zwykłe plebejskie M3 E46 CSL albo mieczysław CLK AMG Black series
ale... tam nawet radyjka nie ma a ja lubię muzykę w samochodzie
to niech zostanie biała M3 e92 z karbonowym czarnym dachem
By miniacMaciusiowy - Nie 31 Sie, 2008
GOKART napisał/a:
CLK AMG Black series
ale... tam nawet radyjka nie ma
z tego co wiem jest radyjko, ba -> nawet możliwość podpięcia ipodaGOKART - Nie 31 Sie, 2008 ale jest tylko dwuosobowy Anonymous - Nie 31 Sie, 2008 ja bym wolal na piechote na codzien zapitalac , ale czasem dosiadac taka 5
strick - Nie 31 Sie, 2008 Ja sie zgodze z Gokartem, dokładnie
Chyba ze nowego CL'a AMG 65 GOKART - Nie 31 Sie, 2008
strick napisał/a:
...Chyba ze nowego CL'a AMG 65
ostatnio jechałem po miescie za takim, jak on brzmiał !!! Masakra. Musiałem że nieźle napocic żeby sobie tego posłuchac szczególnie że jechałem Citroenem Berlingo strick - Nie 31 Sie, 2008
GOKART napisał/a:
ostatnio jechałem po miescie za takim, jak on brzmiał !!! Masakra. Musiałem że nieźle napocic żeby sobie tego posłuchac szczególnie że jechałem Citroenem Berlingo
A to nie dziwne, tak samo jak ja dzis za M6 jak jechałem 190-tka Mick - Nie 31 Sie, 2008 911 Turbo 997 - Grafitowe