a dla mnie nijakie to jakies...
bedziesz cos z nim robił?? bo tak to rzeczywiscie wyglada jak normalny focus
nic tylko bene lać mam zamiar do inwestowania mam 106tke która bede mogl sie spokojnie zajac mam nadzieje w zime i mam nadzieje w nowej hali Rudello - Nie 14 Wrz, 2008 a fela, gleba?? nic kompletnie nic??Anonymous - Nie 14 Wrz, 2008 niestety niccccccc zdecydowanie nic, moze szyby sie scienmnia to jest duuupowoz a 106tka potrzebuje wsparcia szymlorek - Nie 14 Wrz, 2008 Marcelku jeżeli bedziesz szukał stalowych 15stek na zime albo 15stal + lato opony to daj znac Anonymous - Nie 14 Wrz, 2008
szymlorek napisał/a:
Marcelku jeżeli bedziesz szukał stalowych 15stek na zime albo 15stal + lato opony to daj znac
bede ale 16 ... 15 nie podejdzie do ST szymlorek - Nie 14 Wrz, 2008 W takim razie nie było tematu
Jeszcze raz grats fajnej zabawki! Bad-i - Nie 14 Wrz, 2008 ziom jak mogłeś forda kupić?rasta - Nie 14 Wrz, 2008
Rudello napisał/a:
a fela, gleba?? nic kompletnie nic??
Seryjna felga jes przekozacka, a w dodatku mega wytrzymała!
Seryjnie ST na już dobry zawiasi i w miarę nisko siedzie - gleba nie jest konieczna.Rudello - Nie 14 Wrz, 2008 masz na mysli ze ford focus jest najlepszy??
Skoro tak mowisz, to widocznie słabe te foty... Anonymous - Nie 14 Wrz, 2008
Bad-i napisał/a:
ziom jak mogłeś forda kupić?
ziom a w zasadzie co w tym złego? ma to byc dupowóz a chyba sie do tego nadaje ... moze 106 na tym skorzysta CHRZANEK - Nie 14 Wrz, 2008 Ładnie ładnie Marcelku...
Malkontentów nie słuchaj - pomyśl co by było jak byś kupił volvo...
Chyba poza pcs'em nikt by Ci ręki nie podał...
P.S. Chciałem jeszcze sprostować że dupę najcześciej wybierał Bartek Anonymous - Nie 14 Wrz, 2008 no tak, ale jakby słonko wyszło to pewnie byłby full na pokładzie panie cycki
narazie jest OK - nie narzekam w tym tyg rozrzad wymienic tylko musze dla swietego spokoju bo płyny nowe w ASO w Radomiu wymieniali - jest w ksiazce dzis przegladałem wszystkie papierki i zestawie ktore dostałem Bad-i - Nie 14 Wrz, 2008 to rozumiem ze we wtorek wystawisz foke w RSieAnonymous - Nie 14 Wrz, 2008
Bad-i napisał/a:
to rozumiem ze we wtorek wystawisz foke w RSie
napewno na LBL czy na RSie nudą mi juz tam wieje ... ile mozna jezdzic to samo Rudello - Nie 14 Wrz, 2008 a zawsze jest ta sama konfiguracja?