Anonymous - Czw 25 Wrz, 2008 kondziu gratulacje!
masz jeszcze 9miechów bez pieluch potem już masakra
i żeby na pocieszenie to z seksem jest kiepsko
albo nie ma się ochoty możliwości , czasu lub siły
wszystko przed Wami lenny - Czw 25 Wrz, 2008
mikson napisał/a:
i żeby na pocieszenie to z seksem jest kiepsko
albo nie ma się ochoty możliwości , czasu lub siły
mikson, są 2 możliwości... jesteś totalnie niedoświadczony w tych tematch (a jeśli tak to się nie wypowiadaj) lub miałeś ze swoją kobietą wyjątkową ciąże (jesli tak to współczuję)...M - Czw 25 Wrz, 2008 kurde lenny ale przywaliles ostro.
Nawet w ksiazkach "pisze" ze kobiety w pierwszej fazie ciazy w ogole nie maja ochoty.lenny - Czw 25 Wrz, 2008 co nie znaczy ze nie można... ochota lub jej brak to stan chwilowy, do rozpracowania M - Czw 25 Wrz, 2008 DokladnieKonradMK - Czw 25 Wrz, 2008 Jakoś tak wyszło, nie planowaliśmy choć Graża bardzo chciała, przerażony trochę jestem ale nie samym dzieckiem bo to mnie akurat cieszy ale całą resztą związanych z tym rzeczy. Trzeba ogarnąć życie jakoś PiTT - Czw 25 Wrz, 2008
mikson napisał/a:
kondziu gratulacje!
masz jeszcze 9miechów bez pieluch potem już masakra
ale on cały czas w pieluchach zasuwa, więc bez różnicy
lenny - Czw 25 Wrz, 2008
KonradMK napisał/a:
ogarnąć życie jakoś
trzymam kciuki, zmian bedziesz mial naprawde sporo... dziecko to przede wszystkim kasa, kasa, kasa.... osobiście ledwo sie wyrabiam budzetowo... nie sądziłem że to takie obciążenie masakryczne...Bad-i - Czw 25 Wrz, 2008
lenny napisał/a:
co nie znaczy ze nie można... ochota lub jej brak to stan chwilowy, do rozpracowania
w którym lokalu ??Anonymous - Czw 25 Wrz, 2008 lenny powiem tak
my mieliśmy pierwszą zagrożona ciąże
potem po porodzie 3 miechy trwa połóg
potem się udawało rzadko ale zaraz była druga ciąża
i teraz jest mały Tymek , roboty jest co nie miara
bo różnica wieku 2.5roku więc ochota na seks nie przychodzi
tak często jak wcześniej, moi znajomkowie mają podobnie
więc chyba u ciebie tylko hormony buzują
więc mam troszkę większe doświadczenie
w tym temacie
a dziecko to nie kasa , na dziecko nie wydaje się dużo
kupujesz jeden wózek, fotelik , nosidełko . potem miesięcznie pieluchy
i kilka drobiazgów bez przesady że to tyle kosztuje
więcej miesięcznie zalewasz w bak
dziecko to czas czas czas jaki trzeba mu poświęcić i z wiekiem coraz więcejAnonymous - Czw 25 Wrz, 2008
KonradMK napisał/a:
Trzeba ogarnąć życie jakoś
spoko mysle nad zakupem działki z domem na mazurach tam beda weekendy - słyszałes co G wczoraj powiedziała Jakarti - Czw 25 Wrz, 2008 gratki Kondziu
jak sie urodzi dziewczyna to bedzie robic dobrego... francuza Bad-i - Czw 25 Wrz, 2008
Marcel 08 napisał/a:
KonradMK napisał/a:
Trzeba ogarnąć życie jakoś
spoko mysle nad zakupem działki z domem na mazurach tam beda weekendy - słyszałes co G wczoraj powiedziała
hahahah jak znajdziesz jakąś z dojsciem do jeziora to daj znac Anonymous - Czw 25 Wrz, 2008 szczere gratulacje!lenny - Czw 25 Wrz, 2008
mikson napisał/a:
różnica wieku 2.5roku
ooooooo.... no to faktycznie mikson doświadczony jestes:) dwoje dziecków to już dorobek...:)
z czasem ktory trzeba poświęcić masz rację, ale kasy u mnie idzie bardzo dużo na Szymka... średnio 2xto co zalewam do hondy na codzienne rzeczy nie liczac extrasów... pieluszki, jedzienie, zabawki, środki czyszczące itp itd... generalnie w rossmanie w SB już mi po imieniu mówią...