Michał - Wto 21 Paź, 2008 będzeisz jechał łucką to po prawej stronie zobaczysz budynek wulkanizacja. Ale to nie ten. Wjedziesz na jego tyłyy i w rogu takie rozjebane drzwi zobaczysz , to to ...
smiesznie to będzie wyglądać jak taka fura zostawi w tym przybytku felgi, bo wygląda to tragicznie ale robota naprawde supa !!lenny - Wto 21 Paź, 2008 szacunek Mikko! ale akurat to dla kumpla.. .tego co sprzedaje accorde typeS...PieQt - Wto 21 Paź, 2008
Michał napisał/a:
będzeisz jechał łucką to po prawej stronie zobaczysz budynek
po lewej, łucka jest tam jednokierunkowa i można jechać tylko w stronę żelaznej Bad-i - Wto 21 Paź, 2008
PieQt napisał/a:
Michał napisał/a:
będzeisz jechał łucką to po prawej stronie zobaczysz budynek
po lewej, łucka jest tam jednokierunkowa i można jechać tylko w stronę żelaznej
no mention FOCKERMichał - Wto 21 Paź, 2008 tfu !! , po lewej of koz !!MoRToN - Wto 21 Paź, 2008 A lakieruja dobrze ? Niestety muszę znowu lakierować felgi Michał - Wto 21 Paź, 2008 mi przez dwa sezony ani jeden odprysk białego lakieru sie nie pojawił ...M - Wto 21 Paź, 2008 A czarnego? MoRToN - Wto 21 Paź, 2008 Spoko, odwiedze Panów w tkaim razie. Greg - Pią 31 Paź, 2008 Też korzystałem z usług pana na Łuckiej (w głębi) i jestem zadowolony (prostowanie).
Co do regeneracji - mam komplet 15" OZ Superturismo do wypiaskowania, pomalowania na laleczkę. Chyba będą białe. Gdzie to zrobić najlepiej i relatywnie tanio?
I drugie pytanie - proszek czy akryl?
Miałem pomysł, żeby przed polakierowaniem bezbarwnym nakleić tam nalepy OZ tak jak w oryginale - przy akrylu to możliwe, a przy proszku?MoRToN - Pią 31 Paź, 2008 Nie wiem jak proszek zachowa się z lakierem... ale akryl nie powinien go ruszyć.
Ile ci powiedzieli za robote 15" ? Pusc na PW jesli nie chcesz pisac.Greg - Pią 31 Paź, 2008
MoRToN napisał/a:
Nie wiem jak proszek zachowa się z lakierem... ale akryl nie powinien go ruszyć.
Ile ci powiedzieli za robote 15" ? Pusc na PW jesli nie chcesz pisac.
Nie pytałem ich ile to będzie kosztowało, bo wcześniej rozważałem tylko proszek, a na Łuckiej proszku nie robią, tylko akryl. Dał mi ulotkę do typa gdzieś na Radzymińskiej, który ogarnia proszkowo.
Natomiast mam taka wulkanizacje polecaną przez wielu znajomych w Wawrze i tam mi powiedzieli 80-90zł za proszek, nawet ich nie oglądali - więc kwota uśredniona. Mój znajomy tam malował i było OK.Greg - Pią 31 Paź, 2008 Przeszukując net napotkałem się na posta na jakimś tuningowym forum w którym to poście napisane było o jakiejś firmie na Wilanowie która piaskuje i maluje oraz daje 3 lata gwarancji na lakier. Ktoś coś wie?Greg - Nie 02 Lis, 2008 To jak - akryl czy proszek?Janusz - Nie 02 Lis, 2008
Greg napisał/a:
Chyba będą białe
widziałem kilka srebrnych samochodów na białych felgach i osobiscie mi sie nie podobały....;/ nie wiem... ale chyba białefelgi nie bardzo pasuja do srebnego samochodu