To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Techniczne - Regeneracja felg

Michał - Wto 21 Paź, 2008

będzeisz jechał łucką to po prawej stronie zobaczysz budynek wulkanizacja. Ale to nie ten. Wjedziesz na jego tyłyy i w rogu takie rozjebane drzwi zobaczysz , to to ...
smiesznie to będzie wyglądać jak taka fura zostawi w tym przybytku felgi, bo wygląda to tragicznie ale robota naprawde supa !!

lenny - Wto 21 Paź, 2008

szacunek Mikko! ale akurat to dla kumpla.. .tego co sprzedaje accorde typeS...
PieQt - Wto 21 Paź, 2008

Michał napisał/a:
będzeisz jechał łucką to po prawej stronie zobaczysz budynek

po lewej, łucka jest tam jednokierunkowa i można jechać tylko w stronę żelaznej :ble:

Bad-i - Wto 21 Paź, 2008

PieQt napisał/a:
Michał napisał/a:
będzeisz jechał łucką to po prawej stronie zobaczysz budynek

po lewej, łucka jest tam jednokierunkowa i można jechać tylko w stronę żelaznej :ble:

no mention FOCKER

tfu !! , po lewej of koz !!
MoRToN - Wto 21 Paź, 2008

A lakieruja dobrze ? Niestety muszę znowu lakierować felgi :(

mi przez dwa sezony ani jeden odprysk białego lakieru sie nie pojawił ...
M - Wto 21 Paź, 2008

A czarnego? :D :D :D
MoRToN - Wto 21 Paź, 2008

Spoko, odwiedze Panów w tkaim razie. :)
Greg - Pią 31 Paź, 2008

Też korzystałem z usług pana na Łuckiej (w głębi) i jestem zadowolony (prostowanie).

Co do regeneracji - mam komplet 15" OZ Superturismo do wypiaskowania, pomalowania na laleczkę. Chyba będą białe. :) Gdzie to zrobić najlepiej i relatywnie tanio?

I drugie pytanie - proszek czy akryl?

Miałem pomysł, żeby przed polakierowaniem bezbarwnym nakleić tam nalepy OZ tak jak w oryginale - przy akrylu to możliwe, a przy proszku?

MoRToN - Pią 31 Paź, 2008

Nie wiem jak proszek zachowa się z lakierem... ale akryl nie powinien go ruszyć.

Ile ci powiedzieli za robote 15" ? Pusc na PW jesli nie chcesz pisac.

Greg - Pią 31 Paź, 2008

MoRToN napisał/a:
Nie wiem jak proszek zachowa się z lakierem... ale akryl nie powinien go ruszyć.

Ile ci powiedzieli za robote 15" ? Pusc na PW jesli nie chcesz pisac.

Nie pytałem ich ile to będzie kosztowało, bo wcześniej rozważałem tylko proszek, a na Łuckiej proszku nie robią, tylko akryl. Dał mi ulotkę do typa gdzieś na Radzymińskiej, który ogarnia proszkowo.

Natomiast mam taka wulkanizacje polecaną przez wielu znajomych w Wawrze i tam mi powiedzieli 80-90zł za proszek, nawet ich nie oglądali - więc kwota uśredniona. Mój znajomy tam malował i było OK.

Greg - Pią 31 Paź, 2008

Przeszukując net napotkałem się na posta na jakimś tuningowym forum :devil: w którym to poście napisane było o jakiejś firmie na Wilanowie która piaskuje i maluje oraz daje 3 lata gwarancji na lakier. Ktoś coś wie?
Greg - Nie 02 Lis, 2008

To jak - akryl czy proszek?
Janusz - Nie 02 Lis, 2008

Greg napisał/a:
Chyba będą białe

widziałem kilka srebrnych samochodów na białych felgach i osobiscie mi sie nie podobały....;/ nie wiem... ale chyba białefelgi nie bardzo pasuja do srebnego samochodu