MotorSport - [INFO] Rajd Barbó(b)rka - 13 Grudnia 2008
Maciek - Pon 27 Paź, 2008 Kubas o mnie zapomniałeś to was wiecej do KFC nie zabiore Anonymous - Pon 27 Paź, 2008 w zeszłym roku mielismy niezłą niepłatna miejscówke ale bylismy 2h wczesniej .... jak beda bilety to sie zastanowie czy zakupic VIP czy integrowac sie z grupa ale pieknie sie sklada bo 13/12 mam free Mick - Czw 13 Lis, 2008 w dniu dzisiejszym ruszyła sprzedaż biletów na trybuny VIP na stronie www.gadzetyrajdowe.pl
Ceny sa z kosmosu a i trybuny sa masymalnie denne...
jednakze kupiłem na zieloną bilecik M - Czw 13 Lis, 2008 jeb.ana komercja!TomsoN - Czw 13 Lis, 2008 QARWA!!!! a miałem kupować na beczke ale cena jest chora... dziękuje, ja postoje.Mick - Czw 13 Lis, 2008
TomsoN napisał/a:
QARWA!!!! a miałem kupować na beczke ale cena jest chora... dziękuje, ja postoje.
kup na beczke, posiedzisz obok mnie Bad-i - Czw 13 Lis, 2008
Mick napisał/a:
TomsoN napisał/a:
QARWA!!!! a miałem kupować na beczke ale cena jest chora... dziękuje, ja postoje.
kup na beczke, posiedzisz obok mnie
Mick czy miejsca na zielonej sa numerowane, czy kto pierwszy ten lepszy ??
BO ja tez kupuje
widze ze zielona + pozostałe odcinki 188 PLN
teraz powaznie kto idzie (wchodzi w trybune)
1. Mick
2. Bad-i
3.M - Pią 14 Lis, 2008 Sekcja biedota i dziadostwo(nie idzie na trybuny:
1.eMk-mart - Pią 14 Lis, 2008 Ktos wie czy Chrzanek jako gosc jedzie "Karowa"?Bad-i - Pią 14 Lis, 2008
k-mart napisał/a:
Ktos wie czy Chrzanek jako gosc jedzie "Karowa"?
Ma wozić Hołka, Kuzaja, i Makinnena w przerwiekubas - Pią 14 Lis, 2008 Sekcja prawdziwi kibice ogldajacy wszystko z bliska(nie idzie na trybuny):
1.eM
2.kubasMick - Pią 14 Lis, 2008
Bad-i napisał/a:
Mick czy miejsca na zielonej sa numerowane, czy kto pierwszy ten lepszy ??
BO ja tez kupuje
widze ze zielona + pozostałe odcinki 188 PLN
teraz powaznie kto idzie (wchodzi w trybune)
1. Mick
2. Bad-i
3.
ziom, nie są numerowane wiec siedzimy razem
do tego powiem tak NIE KUPUJ POZOSTAŁYCH BILETÓW !! bo to po chuju interes, my jeździmy na Żerań w miejsce gdzie z biletami się nie wchodzi a na Cytadelę na metę odcinka. jak chcesz to pojeździmy razem.Bad-i - Pią 14 Lis, 2008 OK, czyli tylko na zielona tak?kubas - Pią 14 Lis, 2008
Mick napisał/a:
my jeździmy na Żerań w miejsce gdzie z biletami się nie wchodzi
hah radek nas w zeszlym roku przez plot poprowadzil CHRZANEK - Pią 14 Lis, 2008
kubas napisał/a:
Sekcja prawdziwi kibice ogldajacy wszystko z bliska(nie idzie na trybuny):