Anonymous - Pon 13 Paź, 2008 Barto ale oddaj głos w ankiecie czy WTOREK czy NIEDZIELA ??
ja jestem za wtorekiem, bo w nd to kaca zawsze macie lenny - Pon 13 Paź, 2008 guys, zajebista inicjatywa i jak zobaczyłem że koszykówka to aż serce mi szybciej zabiło...
ale ja odpadam niestety. kiedyś grałem bardzo dużo w kosza - 3-5 razy w tygodniu przez kilka lat... jednak kontuzje stawów skokowych powoli zniechęcały mnie od dalszego biegania za piłką... miarka przebrala sie po kontuzji z ktorej leczylem noge przez 8 tygodni ( w gipsie) i potem 3 miesiace rehalilitacji...
lekarz powiedział mi, że jak mnie zobaczy na parkiecie to sam mnie z niego zciągnie... także ja pass... Bad-i - Pon 13 Paź, 2008
lenny napisał/a:
lekarz powiedział mi, że jak mnie zobaczy na parkiecie to sam mnie z niego zciągnie... także ja pass...
z takimi umiejętnościami to nawet Jacek Gmoch by Cię zdjął anjas - Pon 13 Paź, 2008
lenny napisał/a:
guys, zajebista inicjatywa i jak zobaczyłem że koszykówka to aż serce mi szybciej zabiło...
ale ja odpadam niestety. kiedyś grałem bardzo dużo w kosza - 3-5 razy w tygodniu przez kilka lat... jednak kontuzje stawów skokowych powoli zniechęcały mnie od dalszego biegania za piłką... miarka przebrala sie po kontuzji z ktorej leczylem noge przez 8 tygodni ( w gipsie) i potem 3 miesiace rehalilitacji...
ja bardzo podobnie... i z podobnych powodów pasuje.lenny - Pon 13 Paź, 2008 kolego, wpadnij do Kcina i zapytaj kto zamiatał wszystkimi na parkiecie przez dobre 2-3 latka.... w WNBA 2-3 pozycja co sezon ziom!
non-look passs, slamdunki to był u nas standard! zobacz sobie And1 - taki style reprezentowaliśmy...
jak bezkręgowiec.... The Mc - Pon 13 Paź, 2008 Marcel dzieki za PM
Ja chce ja chce!! Wtorki mi bardziej pasuja.
Szkoda Lenny, ze niedasz rady, fajnie by bylo pograc znowu razem Anonymous - Pon 13 Paź, 2008 no szkoda lenny (ja tez pzestałem grać bo 3 raz więzadła pusciły, ale spokojnie można porzucać)
dobra bez OT mnie tutaj tylko potrzebna mi do jutra konkretna odpowiedz w sprawie HALI Anonymous - Pon 13 Paź, 2008 Panowie jak macie kogos chetnego to zapraszajcie
Lenny zawsze mozesz reczniki i napoje podawac The Mc - Pon 13 Paź, 2008 ja mam wstępnie 1 chętnego (od przyszłego tygodnia)Anonymous - Pon 13 Paź, 2008
The Mc napisał/a:
ja mam wstępnie 1 chętnego (od przyszłego tygodnia)
dobrze dobrze .... wydaje mi sie ze realny termin to 21.10 FreeMan - Pon 13 Paź, 2008 od przyszlego tygodnia... i'm in!!pP - Pon 13 Paź, 2008 wtorek na dużej sali CHRZANEK - Pon 13 Paź, 2008 Zagłosowałem na niedziele bo we wtorki chodze na basen
Ale dostosuje się do większości.KonradMK - Pon 13 Paź, 2008 sprawdźcie jeszcze czy na tej sali nie ma zniżki na kartę MULTISPORT z benefitsystems.pl bo mam takową