CHRZANEK - Śro 12 Lis, 2008 Nie trzeba daleko szukać. Michał zareagował tak:
[img][/img]Loko - Śro 12 Lis, 2008 uuu, no to tylko pozostaje pytanie do michala, zawartość ust, polknałeś?, przed siebie?, czy do kibla? Vlodarsky - Śro 12 Lis, 2008 zajac Ty to masz dobrze naj.ebane gamoniu w bani jednak...Michał - Śro 12 Lis, 2008 macie zdecydowanie za duzo zdjęc ze mną ostatnio macio wstawiło jakąś moją fote w humorze ...Bad-i - Śro 12 Lis, 2008
Michał napisał/a:
macie zdecydowanie za duzo zdjęc ze mną ostatnio macio wstawiło jakąś moją fote w humorze ...
tego zdjecia nie pamietam, a nie moglem byc tak nachlany bo ty siedzisz na kanapie (tzn. ze Marcel jeszcze nie spał = przed nim nie padam)Niemy - Śro 12 Lis, 2008
Michał napisał/a:
macie zdecydowanie za duzo zdjęc ze mną
módl się tylko żebym nie nie wstawił jak biegasz w czerwonych majtach z jajem na zewnątrz PieQt - Śro 12 Lis, 2008 Niemy, założę się, że nie masz takiego zdjęcia
a nawet jakbyś miał, to nie pokażesz - będziesz bał się narazić AdminowiMichał - Śro 12 Lis, 2008 pieqt , ty nie bądz taki do przodu PieQt - Śro 12 Lis, 2008 po tym poście, to na prawdę zaczynam wątpić, czy Niemy jest w posiadaniu tego zdjęcia
no co, czy ja nalegam, aby Niemy pokazał zdjęcie ...anjas - Śro 12 Lis, 2008 wręcz przeciwnie... przekonujesz go żeby tego nie robił...
I myślę, że nie zrobi, za krótki jest Niemy - Śro 12 Lis, 2008 ... może kiedyś
zachowam na szczególną okazje PieQt - Śro 12 Lis, 2008
Niemy napisał/a:
... może kiedyś
zachowam na szczególną okazje
czyli nie masz ...Niemy - Śro 12 Lis, 2008
PieQt napisał/a:
Niemy napisał/a:
... może kiedyś
zachowam na szczególną okazje
czyli nie masz ...
czyli mam PieQt - Śro 12 Lis, 2008 czyli nie masz, bo jakbyś miał, to byś pokazałanjas - Śro 12 Lis, 2008
PieQt napisał/a:
czyli nie masz, bo jakbyś miał, to byś pokazał
Piekut, sorry za bezpośrednie pytanie, ale masz fiuta?