choc z drugiej strony kupujac peugeot sport masz towar sprawdzony i polecany..
.... nie kupujesz kota w worku. jak jest z tlumikami z supersprinta to nie wiem..
Na 106rallye.co.uk Supersprint cieszy się dobrą opinią. Wiele użytkowników przechodzi z Peugeot Sport na Supersprinta. Jest podobno troszkę głośniej, ale to akurat zaleta, a nie wada Zobaczymy za ile Łukasz ogarnie Peugeot Sporta bo nie mówię nie dla tego wydechu, na razie daję im równe szanse.martin.h - Pią 03 Lip, 2009 Dostałem dziś cenę za Supersprinta z Rallyshopu, kolega z XXL'a jeszcze załatwia, ale powiem tak: DUŻY PLUS DLA SUPERSPRINTA - kompletny wydech to 900zł brutto 106 - Pią 03 Lip, 2009 bardzo fajna cena... ale tez u kuby wszystko w dobrych cenach...a zwlaszcza do 106 martin.h - Pią 03 Lip, 2009
106 napisał/a:
bardzo fajna cena... ale tez u kuby wszystko w dobrych cenach...a zwlaszcza do 106
Wiadomo. Kuba sam jeździ 106. Ja prawie wszystko co kupowałem do 106'tki to właśnie od niego.
Kusi mnie jeszcze kolektor 4-2-1, ale w tej chwili to wydatek 1,5k zł. Poczekam, aż Euro spadnie Anonymous - Pią 03 Lip, 2009 Końcowy supersprinta - cena detaliczna 1514zł - tu za połowe http://www.allegro.pl/ite...t_106_saxo.htmlmartin.h - Pią 03 Lip, 2009
To i tak drogo, ja będę miał końcowy za 600 zł, a rura łącząca końcowy z kolektorem to 300 zł. Minusem jest jednak to, że nie będzie z nierdzewki.tomecki - Pią 03 Lip, 2009 czyli 900zł to zestaw na jednym tłumniku?martin.h - Pią 03 Lip, 2009
tomecki napisał/a:
czyli 900zł to zestaw na jednym tłumniku?
Tak, będzie głośno, ale znośnie martin.h - Pią 03 Lip, 2009 Fajnie strzela
Przem_106 - Pią 03 Lip, 2009
martin.h napisał/a:
To i tak drogo, ja będę miał końcowy za 600 zł, a rura łącząca końcowy z kolektorem to 300 zł. Minusem jest jednak to, że nie będzie z nierdzewki.
Moim zdaniem nie musi byc z nierdzewki i tak przezyje auto.
Juz w drugiej rajdowce uzywam supersprinta (rury) i sobie chwale, ale ja bardziej sie obawiam uszkodzen mechanicznych niz przerdzewien.
Wg mnie i tak chyba najlepszy jest OMP, kiedys mialem okazje posluchac, miod malina!martin.h - Pią 03 Lip, 2009
Przem_106 napisał/a:
Wg mnie i tak chyba najlepszy jest OMP, kiedys mialem okazje posluchac, miod malina!
Z tego co się kiedyś pytałem w Vemapolu to podobno już nieprodukowany, aczkolwiek jak zerknąłem na eBay'a to był zestawik do 106/Saxo, ale to może jakieś resztki.jarek-malopolska - Sob 04 Lip, 2009
martin.h napisał/a:
106 napisał/a:
MG
Michał jest na urlopie terminy mają na sierpień, choć myślę, że wcisnąłby mnie gdzieś wcześniej. Strasznie kusi mnie ten Supersprint, a jeśli uda się zejść do tysiala to będzie git.
James w tej białej 106'tce miał na Supersprincie, kolektorze 4-2-1 i dolocie Racelanda 124 KM (brytyjskie). Więc potencjał w wydechu jest.
no własnie, panowie czy ktoś ma znajomości w MG.. nie chodzi mi rzecz jasna o załatwianie wydechu za darmo tylko o rzetelne info, bo dzwoniąc tam dziś rozmawiałem z gościem, który chyba minął się z rzeczywistością... z moich dotychczasowych informacji wynikało ze wydech jaki chcę zrobić u siebie (2x tłumik przelotowy, średnica wydechu 2") to koszt ok. 1500zł , a same tłumiki przelotowe - 2szt. to jakies 800/900zł...
Natomiast dziś się dowiedziałem, że kompletny układ taki jak chcę to cena ok 2300zł !!!!!!! a dwa tłumiki przelotowe to jakies 1300zł !!!!!! żyję w głębokiej nadziei, że pan z którym rozmawiałem nie był do końca swiadom co mówi... Tak więc jeśli ktoś mogłby mi podać faktyczną cenę za taki układzik i ewentulnie cenę dwóch tłumików przelotowych (nie wiem czy tam są różne te tłumiki czy jeden model) byłbym bardzo wdzięczny, może być jak "szefo" wróci z wakacji... z góry dzięki Anonymous - Sob 04 Lip, 2009 Pan sie chyba nie mylił,podobno ostatnio mocno podniesli cenytomecki - Sob 04 Lip, 2009 OMP nawet tani jest u angoli (tylko pod c2 znalazłem)
Pan sie chyba nie mylił,podobno ostatnio mocno podniesli ceny
no to mnie pocieszyłes... ejj no ale nie wierze, żebym za dwa tłumiki przelotowe musiał zapłacić 1300zł !!!!! przecież to jest cos nie-halo :/:/ bo jeśli faktycznie tak ma być to ja dziękuje, co do podnoszenia cen, ja rozumiem że renoma, że na każdym forum pojawia sie "Mg", no ale bez przesady... A jeśli to by miało faktycznie tak wyglądać to znacie jakąś alternatywe, tzn, gdzie kupić dwa tłumiki przelotowe żeby weszły w podłoge Saxo...?? Na szczeście w mojej mieścinie jest gość który spawa "nierdzewki", więc od biedy gdybym kupił tłumiki to jakoś bym sobie poradził...