KonradMK - Nie 15 Mar, 2009 panowie, to jest parodia waszkiKamilbike - Nie 15 Mar, 2009 A to w takim razie przepraszam saxorulez - Czw 01 Paź, 2009 Waszka powraca.. z nowym tatuażem
Cartoon - Czw 01 Paź, 2009 GIT saxorulez - Czw 01 Paź, 2009 GIT Produkcja.. może to jego ziomowie są KonradMK - Czw 01 Paź, 2009 Ten dzieciak przypomina mi Majka nie wiedzieć czemu KarQ - Czw 01 Paź, 2009 Ach, to dykcja Waszki KonradMK - Czw 01 Paź, 2009 podobno Waszka uczył się od samego Mistrza
Stacho - Czw 01 Paź, 2009 ale Waszka ma wyjebaną klatówe napewno ze 150 łyka na klate zastanawia mnie to czy on wogóle wie o czym "nawija" sporo chłopaki jajek musieli kupić żeby mieć tyle wytłaczanek na ściany Loko - Pią 02 Paź, 2009 Dobra dobra teraz się śmiejemy, ale np. taki peja jak zaczynał to był równie, jak nie jeszcze bardziej żenadny do bólu śmieszy, a teraz wszyscy go kochają i jest taki fajny
Zobaczycie, waszka G jeszcze opanuje swiat. KarQ - Pią 02 Paź, 2009
Loko napisał/a:
Zobaczycie, waszka G jeszcze opanuje swiat.
Już to robi...
Live Jokohama '01
Tu Ostróda, lekko stłumiony bo przed nim Boys rozgrzał tłum.
Walle - Pią 02 Paź, 2009 ten cały waszka to chyba eksperyment genetyczny.....nie mam pytańJanusz - Pią 02 Paź, 2009 człowiek GIT
szkoda ze nie mam dźwięku Stacho - Pią 02 Paź, 2009
Loko napisał/a:
Dobra dobra teraz się śmiejemy, ale np. taki peja jak zaczynał to był równie, jak nie jeszcze bardziej żenadny do bólu śmieszy, a teraz wszyscy go kochają i jest taki fajny
Zobaczycie, waszka G jeszcze opanuje swiat.
dlatego warto wjeźdzać na ostro jak Waszka Dzi Kamilbike - Pią 02 Paź, 2009 Ale ludzie musieli miec polewe jak ekipowaszka szla i sie rzucala na ulicy. Koles prowadzacy tego busa jak pedalowo z tylu frapuje mial przekonkretna mine.