To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Techniczne - Stroker kit Saxo/106

Vlodarsky - Pią 19 Gru, 2008

Nie jednemu psu burek

Chyba nie trafiłem w temat...

CHRZANEK - Pią 19 Gru, 2008

Bo offtop się zaczął już dawno temu.

Najlepiej jak by ktoś tu posprzatał, a Saxorulez niech zmoderuje swój post tak żeby nie było watpliwości że długość korby nie wpływa na pojemnośc i loozik.

Anonymous - Pią 19 Gru, 2008

Zgadzam sie ten ostatni akapit nie byl potrzebny, choc jest prawdziwy.

Przepraszam jesli kogos obrazilem, nie mialem tego na celu i moglo to wynikac z ogolnego mojego poddenerwowania i nienajlepszej rownowagi psychicznej wczoraj.

Nastepnym razem postaram sie aby moje wypowiedzi byly bardziej poprawne "politycznie".

Niemy - Pią 19 Gru, 2008

dyrektorze Anjas, czy tyle wystarczy na rozgrzeszenie? będzie jakaś pokuta?
M - Pią 19 Gru, 2008

Tu jest jakas poprawnosc polityczna?
:lol2: :lol2: :lol2: :lol2:

anjas - Pią 19 Gru, 2008

Niemy napisał/a:
dyrektorze Anjas, czy tyle wystarczy na rozgrzeszenie? będzie jakaś pokuta?

wystarczy, za pierwszym razem nie banuję konta, ale za drugim już wszystko może się zdarzyć.

Michał - Pią 19 Gru, 2008

:lol2:
Vlodarsky - Sob 27 Gru, 2008

stux wiem, że ogarnąłeś temat XU10 dobrze. Mam pytanie w temacie ale o innym motorze:

powiedz mi jaka jest odległość od sworznia tłoka to denka tłoka w XU10J4 i XU10J4RS ?? Jak mi powiesz to nie będe musiał szukać po książkach :)

Anonymous - Nie 28 Gru, 2008

Powiedzmy, ze najbardziej mam ogarniety temat silnika XU9J4 (bo taki mam). Ale to i tak nie zmienia faktu, ze zeby odpowiedziec na Twoje pytanie musze poszperac po katalogach. Co moge uczynic dopiero po nowym roku.
Vlodarsky - Pon 29 Gru, 2008

Nie nie :) myślałem, że może coś tam pamiętasz. To ja juz u siebie poszukam info. Dzięki za odzew.