rasta - Śro 03 Gru, 2008 W tej branży nie ma czegoś takiego jak terminowość M - Śro 03 Gru, 2008 jest,
na stronach wuwuwu kazdy pisze ze jest terminowyCHRZANEK - Śro 03 Gru, 2008 Prawda.
Ale jak ktos lubi czekać troszke dłuzej bo jest cierpliwy to może serwisować auto u kogos kogo lubi
Ja po prostu odnosze takie wrażenie że jak ktos go lubi to przymknie oko na te niewielkie poślizgi...
Adam - masz racje
Ale i Michał ma racje
Punkt widzenia jest zależny ...
PS: Dziś przyjechałem po komputer i Mówię cześć Adaś, przyjechałem po mój komp od 106.
Myśleliscie że musiałem czekać albo co gorsza przyjechać za 5 dni ??
Nic z tych rzeczy, Adam dał mi komp od ręki.
Więc ja póki co bruździć mu nie będe.Jaco707 - Śro 03 Gru, 2008 Mi Adam niektóre naprawy robił nawet od ręki . Umawiałem się telefoniczne na konkretny dzień, przyjeżdżałem, poczekałem z dwie godziny i było gotowe.OSKAR - Śro 03 Gru, 2008 Nie ma to jak rozgrzebywac stare tematy !!!! A na dodatek w temacie o 206 turbo !!!
Panowie temat Adasia juz jakis czas temu byl i sie zmyl.Wiadomo jak jest i tyle.Prawda jest taka,ze mozna mu wiele zazucic,ale kurna koles zna sie na robocie lepiej niz my wszystcy tutaj piszacy razem wzieci.
Wiec sorry,ale to chyba temat o projekcie puga uturbionego a nie o tym jaki ktos jest taki czy owaki.
ŻENADA!!!Chyba sie rozpedziliscie.
A swoja drogo to nawet ci co narzekają najbardziej to wiedza,ze koleś zna sie na robocie i tyle z mojej strony.
Ja tam jestem ciekawy jak to 206 sie bedzie prowadzic.Chyba,ze tylko ma jezdzic prosto Anonymous - Śro 03 Gru, 2008 ja sie juz poprostu nie odzywam aż dziw że nikt tu na forum nie ściga za takie OT w tematach. Z drugiej strony może to i lepiej !! nie lubie zbytniego rygoru na forum.anjas - Śro 03 Gru, 2008
uczeszsie napisał/a:
aż dziw że nikt tu na forum nie ściga za takie OT w tematach.
w sumie racja...
jeszcze jeden taki offtop i zamykam!
i będzie lament, płacz i zgrzytanie zębami.OSKAR - Śro 03 Gru, 2008
uczeszsie napisał/a:
ja sie juz poprostu nie odzywam :) aż dziw że nikt tu na forum nie ściga za takie OT w tematach. Z drugiej strony może to i lepiej !! nie lubie zbytniego rygoru na forum.
Nie pitol tylko klekaj do miecza ;d ;d ;d ;d
To jak w koncu z tym pugiem??
bedzie to skrecac?Cos jeszcze zmieniasz poza montazem wirówki??anjas - Śro 03 Gru, 2008 uznaję, że Oskar pisał równolegle ze mną, więc nie traktuję tego jako offtop.
Ale jeszcze jeden taki i się zacznie!OSKAR - Śro 03 Gru, 2008
anjas napisał/a:
uznaję, że Oskar pisał równolegle ze mną, więc nie traktuję tego jako offtop.
Ale jeszcze jeden taki i się zacznie!
hahahahahahahha
oplulem przez ciebie monitor :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:Anonymous - Śro 03 Gru, 2008 bedzie jezdzic jak jezdzi, masa samego silnika przecież az tak nie wzrośnie(mam taka nadzieje). Narazie to ; potem systematycznie hamulce , w planach zaciski brembo od 406; no i potem zawias .
Będe sie martwił jak auto zacznie jeździć.saxorulez - Śro 03 Gru, 2008 OSKAR,
Oskar przy 230KM bedzie się dobrze prowadzić, w końcu nie wkłada tam V6 burząc rozkład masy i pracę amorków przystosowaną do określonej masy.
Druga rzecz to moc i jej przebieg. Jeśli koledze się uda auto zbudować to jestem przekonany ze przy tej mocy da radę i na krętymAnonymous - Śro 03 Gru, 2008 saxorulez dobrze prawi, zna sie, bo ja to tak średnio OSKAR - Śro 03 Gru, 2008 saxorulez oj zna sie zna
Bo ja to siemarwilem,ze raczej bedzie to budowa typowo do 1/4 skoro "wyczesany" pisal o jezdzeniue kilka razy w tygodniu.
Ale jak zwykle wszystkie watpliwosci rozwiane i lukasz jak zwykle wytlumaczyl wszystko takjak powinno byc Anonymous - Śro 03 Gru, 2008
uczeszsie napisał/a:
ja sie juz poprostu nie odzywam aż dziw że nikt tu na forum nie ściga za takie OT w tematach. Z drugiej strony może to i lepiej !! nie lubie zbytniego rygoru na forum.