Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [S] Saxo VTS 8v na części
Vlodarsky - Pią 19 Gru, 2008 Zajrzałem w ten temat i widzę, że Ości się tu nie odzywał dziwne... przecież potrzebował jakieś graty.Grzesiek VTS - Pią 19 Gru, 2008 kurcze własnie Vłodziu wiesz jak cos to mam troche czesci fydi - Pią 19 Gru, 2008 kurde widziałem dzisiaj saxo dawce. auto w super stanie, części też. brać, brać jak ktoś coś potrzebuje bo długo tych rzeczy nie będzie Niemy - Sob 20 Gru, 2008 a klima jest?fydi - Sob 20 Gru, 2008
Niemy napisał/a:
a klima jest?
nie maMichał - Sob 20 Gru, 2008 jak nie ma to zamykamOSKAR - Sob 20 Gru, 2008 Dopiero ten temat zobaczylem.3 dni na forum mnie nie bylo i prosze jak sie saxo rozeszlo.
grzechu juz dzwonie. Grzesiek VTS - Nie 21 Gru, 2008 ROZKRECONY WSZYSTKO MOZNA JUZ ODBIERAC 106 - Pią 16 Sty, 2009 czy saxo i 106 maja te same zagary? chodzi mi o wymiar ogolny calej tej puszki
z szybka, a nie tego tarcz, wskaznikow, kontrolek....
(pogladowe zdjecie - chodzi o cale to jaka jedna czesc)fydi - Pią 16 Sty, 2009 panowie mam kupca na drążki skrętne z belki. ile za to mogę sobie zażyczyć?CHRZANEK - Pią 16 Sty, 2009 Fydi nie rób tego.
Albo belka w całości albo wcale.
Potem bedziesz miał z reszta problem...
Oj dzieci dzieci mam Was uczyć jak sie jume sprzedaje ??
106 napisał/a:
czy saxo i 106 maja te same zagary?
TAK - kształt jest ten sam.
Różnice sa kosmetyczne ale mechanicznie powinno pasowac.
Aha sa różne ilości kostek elektrycznych w zalezności ode wersji silnikowej.
Aha 106 rallye ma temperature oleju a VTR nie ma !!Michał - Pią 16 Sty, 2009 Aha saxorulez - Pią 16 Sty, 2009 ahaBart - Pią 16 Sty, 2009 A-ha – norweska grupa muzyczna wykonująca pop będący wypadkową stylów rock, synth pop oraz new wave.
Powstała w Norwegii 1982 roku z inicjatywy wokalisty Mortena Harketa, Påla Waaktaara gitarzysty oraz instrumentalisty klawiszowca Magne Furhuolmena.
Niedługo po powstaniu grupy muzycy przeprowadzili się do Londynu, co umożliwiło im rozwój muzyczny oraz zaowocowało w krótkim czasie znaczną popularnością w USA i Wielkiej Brytanii. Zespół po pasmie sukcesów w latach 80. XX wieku, głównie za sprawą pochodzącego z albumu Hunting High and Low singla pt. Take on Me (1984). W wyniku jej spadku - pod koniec lat 90. - zakończył działalność (1994 rok). Reaktywowana w 1998 roku w niezmienionym składzie funkcjonuje do dziś.M - Pią 16 Sty, 2009 Acha