To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - clio sport III info

nox - Sob 20 Gru, 2008

normalnie będę kibicował morsowi żeby powyjadał te wszystkie clio na mocnych krętych bo za bardzo zadzierają nosa...
CHRZANEK - Nie 21 Gru, 2008

rasta napisał/a:
zwisa mnie to kalafiorem

Od warzyw to ty się odpi***ol !!!
Zrobiły ci coś ??

Tak czytam sobie i czytam i powiedzcie mi do kiedy ten temat jest o reno klijo ??
:rotfl: :rotfl: :rotfl:
:rotfl: :rotfl:
:rotfl:
:rotfl: :rotfl:
:rotfl: :rotfl: :rotfl:

PiTT - Nie 21 Gru, 2008

jestem w szoku
http://moto.onet.pl/111360,galeria_media.html

Do sporządzenia najnowszego raportu DEKRA wykorzystano dane pochodzące z około 15 mln przeglądów, dokonanych w samochodowych stacjach serwisowych na przestrzeni bieżącego roku. Niemieccy specjaliści z DEKRA przedstawili dane dotyczące awaryjności aut w oparciu o ilość przejechanych kilometrów, a nie w podziale wiekowym. Dzięki temu ranking 2009 ma być jeszcze cenniejszym źródłem informacji dla użytkowników samochodów.
Najlepsze auta w rankingu niezawodności DEKRA 2009 to:
SAMOCHODY KLASY MINI/MAŁE (do 50 000 km)
Renault Clio III przed Toyotą Aygo i Mazdą2

Marek23 - Nie 21 Gru, 2008

Rasta, przecież wiesz, że masz u mnie szacun za choćby zdjęcie wrxa...
Ale ziom, takie clio można kupić i mieć z nim dużo przyjemności. Nie mówię, że Renault robi najlepsz hatche, bo moim najlepszym był 106 s16, złoty biała felga, krótka skrzynia, niszczył wszystko i wszystkich. Więc nie jestem fanatykiem Renault...
Mam nadzieję, że mnie dalej lubisz :jupi:

Rasta jest nieciekawy
lenny - Nie 21 Gru, 2008

pitt: jestem w szoku... clio na piewrszym miejscu - zajebiście. ale to nie pierwszy francuz na szczycie takiej tabeli jeśli dobrze pamiętam takze dobszszszsz...

anjas: jesteś moim idolem stary:] popłakłem sięczytając o wirusie ebola w punciaku... heheehehehhe:))

rasta - Nie 21 Gru, 2008

CHRZANEK napisał/a:
Tak czytam sobie i czytam i powiedzcie mi do kiedy ten temat jest o reno klijo ??

Do momentu kiedy napisałem, że fiat nie jest zły :lol2:
A potem to już gromy poszły i jak zawsze skończyło się na morsie, :/ trochę mnie to dziwi no ale....

M - Nie 21 Gru, 2008

Spokojnie, wczesniej bylo zawsze o ctrze, teraz sie chlopaki przesiedli na morsa :D
rasta - Nie 21 Gru, 2008

eM napisał/a:
Spokojnie, wczesniej bylo zawsze o ctrze, teraz sie chlopaki przesiedli na morsa

Gula im skacze :lol2:

Ps. Zapraszam w ten wtorek na RS'a pod Stadionem, to zabaczymy co jak skręca :]

anjas - Nie 21 Gru, 2008

CHRZANEK napisał/a:

no chyba od początku do teraz jest o clio oraz o porówaniach clio z innymi samochodami...

rasta napisał/a:
Do momentu kiedy napisałem, że fiat nie jest zły

nie napisałeś, że fiat nie jest zły, tylko że: cytat: "Ten punciak 1.4T to niezły szybko leci, a po wirusie to nie zdziwił bym się jakby zdmuchnął takie Clio".

rasta napisał/a:
Gula im skacze

tiaa

RS we Wtorek??

Zasponsoruje mnie ktoś ? To bym zdmuchnął morsa...

k-mart - Nie 21 Gru, 2008

rasta napisał/a:
Zapraszam w ten wtorek na RS'a pod Stadionem, to zabaczymy co jak skręca

Majac taki sprzet jak Ty, wogole bym sie nie fatygowal na te RS'y. Przeciez tam nic sie nie dzieje.
Nie wiem jakie sa mozliwosci bez licencji, ale celowal bym w jakies rally sprinty, cos gdzie mozna zapiac wiecej niz 1-ke i 2-ke.

rasta - Nie 21 Gru, 2008

k-mart, celuję ale z braku laku i to dobre.
Marek23 - Nie 21 Gru, 2008

CHRZANEK napisał/a:
RS we Wtorek??

Ile taki sponsoring? Może byśmy się klubowo zrucili?

Loko - Nie 21 Gru, 2008

Marek23 napisał/a:
CHRZANEK napisał/a:
RS we Wtorek??

Ile taki sponsoring? Może byśmy się klubowo zrucili?

Popieram, trzeba wreszcie utemperować raściaka :rotfl: , bo za bardzo się panoszy.
Za dużo razy już tu było mors by go zjadł, mors go wyleczył mors to i tamto :D