pP - Pią 02 Sty, 2009 uwaga na bad-iego bo jeździ po stolicy i kiluje co się rusza Bad-i - Pią 02 Sty, 2009 spokojnie, spokojnie - juz w domu pije łyche i oglądam zabójcę na C+ HD
ale jutro znowu ruszam na łowy rasta - Pią 02 Sty, 2009
pP napisał/a:
uwaga na bad-iego bo jeździ po stolicy i kiluje co się rusza
Spoko, mogę się podstawić Bad-i - Pią 02 Sty, 2009
rasta napisał/a:
pP napisał/a:
uwaga na bad-iego bo jeździ po stolicy i kiluje co się rusza
Spoko, mogę się podstawić
Ciebie poznam hi hi - przy tym wyswietlaczu mam co ustawiać Bad-i - Pią 02 Sty, 2009
Vlodarsky napisał/a:
I Ty masz serię ?
po dzisiejszym dniu ma 469 km przejechane - jeszcze nie wiem jak sie bagażnik otwiera a Ty byś chciał żebym kobiecie go wirusował ?? Anonymous - Sob 03 Sty, 2009 gdzie zdjecia na kołpakach
i czy rozmawiasz z każdą ofiara ?PieQt - Sob 03 Sty, 2009 czyli już odebrałeś ... gratulujęBad-i - Sob 03 Sty, 2009
Marcel 08 napisał/a:
gdzie zdjecia na kołpakach
i czy rozmawiasz z każdą ofiara ?
zdjecia pozostawie top secret - tak rozmawiam z każdą ofiaram niczym Grucha i Czarek w nic smiesznego
w dzisiejszym wydaniu zbiłem na kwaśne (wiem wiem przejeb...) Hondę Civic na WPRxxxxx
pod blachami mial www.wgm. fora.pl (czy cos takiego) - wygladal groznie ale jak pozostałe nie jechał nic Marek23 - Nie 04 Sty, 2009 Przeczytałem temat i w sumie sie zastanawiałem, ze może Mondeo serio tak idzie, że 2.5 turbo,itd... Przebywam akurat w pięknej Szwajcarii i wczoraj zakupiłem Auto,Motor und Sport. Jest porównanie Passat 2.0 t, Mondeo 2.5 turbo, Opel Insignia 2.0 t i Honda Accord 2.4. Wszystkie w sedanie.
Osiągi mierzone przez magazyn. Mondeo do 100- 8,2 sekundy, do 180- 24,1 sekundy.
Passat 2.0 t 200 koni był szybszy do 100 i do 180. Przy 180 ta różnica się powiększała.
Evo 9 gt340 do 180 ma 13,6 sekundy, nie potrafię teraz znaleźć ile robi seria...
Ale idąc dalej tym tropem golf gti musiałby klepać takie evo i to bardzo. A tak nie jest, choć silnik 2.0 t z vw jest bardzo udany i w audi tts pokazuje pazur.
Poza tym biorąc moc na kołach evo i tak ma więcej, zakładając, że ford trzyma serię.
Tak czy owak nie kupuję tej historii. Ale w sumie czego oczekiwaliście
Bad-i, no offence...Anonymous - Nie 04 Sty, 2009 ile razy jest tak ze sie nawet naciska gaz do deski ale biegi sie inaczej zmienia... ja tak bardzo czesto jezdze i bardzo czesto ktos mnie zaczepia bo mysla ze paluje. Ludzie jak widza ciekawsza fure i jest glosniejsza od nich to zawsze chca sie scigac bo maja okazje sie sprawdzic.
ale to co z tej i innych historii mozna wyciagnac to ze jak juz palowac to na maksa zeby potem nie bylo ze evo nie zmasakrowalo passata ergo passat jest extra. sam kiedys tak grubo zaskoczylem sti.
ps. ja tak samo no offence, tak se gadam... Bad-i - Pon 05 Sty, 2009
Marek23 napisał/a:
Jest porównanie Passat 2.0 t, Mondeo 2.5 turbo, Opel Insignia 2.0 t i Honda Accord 2.4. Wszystkie w sedanie.
Mareczku tak sie składa ze mam w firmie jednego paska 2.0 TSI w DSG - jak sie go uda wyjąć na jeden wieczor to nakrece filmik z testu vs Mondeo (z samej ciekawosci to sprawdze)
Jezeli chodzi o Honde Accord 2.4 type S - staje z taką Mondeo w każdej chwili !!!!Bad-i - Pon 05 Sty, 2009
JIMEK napisał/a:
ale to co z tej i innych historii mozna wyciagnac to ze jak juz palowac to na maksa zeby potem nie bylo ze evo nie zmasakrowalo passata
Jimek ale tutaj nikt nie jechał passatemAnonymous - Pon 05 Sty, 2009 mala roznica Bad-i - Pon 05 Sty, 2009
JIMEK napisał/a:
mala roznica
oj nie mała nie mała
jeszcze raz podkreśle, założenie tego samochodu to nie jest bicie Evo, klepanie Marka23 w willim K-marta na kretych drogach Swissu, czy tez lanie Chrzanka w drifcie. Napisałem swoje odczucia po przejechaniu 700 km oraz kilku sparingach a tutaj juz jest nagonka ze Mondego nie może być szybkie. Ok, nie jest szybkie - to kwestia odczuc różnych osob, ale jest szybszy od Laguny a to już coś
a tak na poważnie, jak sie uda to zrobie tą relacje ze startu z passkiem 2.0 TSInox - Pon 05 Sty, 2009 Bad-i kiedy program na 300 KM??
Koniecznie jakiś wydech te 5 garów naprawdę pięknie brzmi na luźniejszym wydechu oj...