C2,YTS,CLio,500 to już jednak troche większe autka i zapewne też lepiej wykończone i wyposażone niż Twingo.
Nie jeździłem C2 VTS i Y2 YTS
ale 500tka sport czy Clio sport w dobrym wyposażeniu dają już naprawde akceptowalny komfort podróżowania czego myśle że Twingo chodzby ze wzgledu na wymiary wykończenie i wygłuszenie nie bedzie w stanie zaoferowaćpcs - Pon 12 Sty, 2009
szymlorek napisał/a:
Twingo to dla mnie microcar który powinien rywalizować z np VW Foxem ABT, czy smartem fortwo brabus
C2,YTS,CLio,500 to już jednak troche większe autka i zapewne też lepiej wykończone i wyposażone niż Twingo.
Nie jeździłem C2 VTS i Y2 YTS
ale 500tka sport czy Clio sport w dobrym wyposażeniu dają już naprawde akceptowalny komfort podróżowania czego myśle że Twingo chodzby ze wzgledu na wymiary wykończenie i wygłuszenie nie bedzie w stanie zaoferować
widziales kiedys C2 albo 500tke? to jest wlasnie dokladnie ta sama klasa pojazdow.
Jedynie co do nowego yarka bym sie nie zgodzil bo jest wymiarow clio raczej.kubas - Pon 12 Sty, 2009
!! fernando mowi ze dobre to ja sie zgadzam ! ale i tak biore abartha ! Stf - Pon 12 Sty, 2009 dla mnie to auto wyglądem jest nie do przyjęcia. jest mega nie fajne i wygląda jak pudel po kastracji.CHRZANEK - Pon 12 Sty, 2009
Stf napisał/a:
dla mnie to auto wyglądem jest nie do przyjęcia. jest mega nie fajne i wygląda jak pudel po kastracji.
1) STF nie skręca
2) STF made in china
3) STF jest nieciekawyStf - Pon 12 Sty, 2009 aha i jeszcze Chrzanka peżot też jest nieciekawy
ps. chińske sang jungi są ładniejsze CHRZANEK - Pon 12 Sty, 2009
pcs napisał/a:
Jedynie co do nowego yarka bym sie nie zgodzil bo jest wymiarow clio raczej.
No to fakt nowy jarek się mocno roztył względem poprzednika.
Poza tym tych samochodów nie ma w PL - to tak jak by ich nie było wogóle.Gaydek - Pon 12 Sty, 2009 Twingo RS jest nice.
Zamykam.
michool_vt - Pon 12 Sty, 2009
Stf napisał/a:
dla mnie to auto wyglądem jest nie do przyjęcia. jest mega nie fajne i wygląda jak pudel po kastracji.
powiedzial koles jezdzacy golfem
ps. bez obrazy, uwazam ze kazdy ma prawo do swojego zdania martin.h - Pon 12 Sty, 2009 Podoba mi się ten samochód, może nie z wyglądu, ale bardzo ciekawie jest zbudowany. Użycie wolnossącego 1.6 sugeruje, że Renault chce, albo zrobić jakiś markowy puchar, albo co bardziej prawdopodobne homologować go w klasie R2. Bardzo liczę, że Renault Polska uruchomi puchar Twingo RS w Polsce bo obecnie brakuje nam małej rajdówki w cenie ok. 60 tyś. zł, a tyle mogłoby kosztować przygotowane auto.Anonymous - Pon 12 Sty, 2009
CHRZANEK napisał/a:
1) STF nie skręca
2) STF made in china
3) STF jest nieciekawy
3) STF szajsiwoKonradMK - Pon 12 Sty, 2009 hahahaAnonymous - Pon 12 Sty, 2009 żeby było ciekawie to nowy yts 133KM jest wolniejszy od starego yts 105KM i wszystkie trzy są takimi samymi mułami jak twingo 1.6 133KM hahahahhahahaha