Anonymous - Śro 02 Wrz, 2009 zbieram szczene z podłogi i sięgam po penis ustamikubas - Śro 02 Wrz, 2009 jezdzisz nim w ogole ?
mistrz !fydi - Śro 02 Wrz, 2009 tak właśnie myślałem przepiękny!!! zadowolony z niego jesteś?tomecki - Śro 02 Wrz, 2009 troszku
ogólnie fajny jest, w naprawdę niezłym stanie, szkoda tylko że napęd nie na tych kołach , po założeniu b6 zaczął się nawet prowadzić
czy zadowolony - osiągami nie wali na kolana (dlatego leci do mnie trochę gratów-wydech peugeotsport, kolektor janspeed), w maluchu emocje były zdecydowanie większe, trochę się narobiłem z nim po kupnie-rozebrałem środki do blachy, wszystko myte/prane, k***a umyłem go nawet z dołu ręcznie , rozrząd z rolkami i pompą wody, akumulator, opony,komplet nowego B6, potem pucharówki (już mam 8szt)bizon - Śro 02 Wrz, 2009 respekt KarQ - Czw 03 Wrz, 2009 Świetnie się prezentuje
Jeśli chciałbyś go sprzedać za 7tysia do wal do mnie jak w dym
PS. PLNów ma się rozumieć Młody Papież - Czw 03 Wrz, 2009
KarQ napisał/a:
PS. PLNów ma się rozumieć
hehe... teraz musisz być ostrożny
aha... a peżo rooobi wrażenie!!tomecki - Czw 03 Wrz, 2009
KarQ napisał/a:
Świetnie się prezentuje
Jeśli chciałbyś go sprzedać za 7tysia do wal do mnie jak w dym
PS. PLNów ma się rozumieć
na tą chwilę mam kupca za 2 razy 7tysia i jeszcze pińcet , ale luz - będę pamiętał Koto - Czw 03 Wrz, 2009 Rozpórka wygląda dobrze, ale to ch*j, auto wygląda jeszcze lepiej!
Nie planujesz jakieś małej linii produkcyjnej takich rozpórek w garażu? tomecki - Czw 03 Wrz, 2009 pomyślimy
mogę Wam załatwić blachy na kielichy (dowolny materiał) cięte wodą już z dospawanym mocowaniem pod rurkę (TIG) i dogięcie rurki we wlasnym zakresie (nie ukrywam ze trochę roboty jest to dobrze spasować, dosłownie po milimetrze luzu do podszybia i zbiorniczka wyrównawczego, trzeba tez zrobić podcięcie pod zbiorniczek wyrównawczy).kamil - Czw 03 Wrz, 2009 Własnie takiego szukam ! W razie co, to jestem w stanie przeboleć 2 x po 7 Kurde nawet żonie by się spodobał - czerwony na białych felach !zefir - Czw 03 Wrz, 2009 wyglada miszcz !!!
genialna robotaLoko - Czw 03 Wrz, 2009 Wow rozpórka robi wrażenie, wygląda idealnie jak sparco, które różni się od niej chyba tylko nalepka KarQ - Czw 03 Wrz, 2009
tomecki napisał/a:
2 razy 7tysia i jeszcze pińcet , ale luz - będę pamiętał
Ale u mnie byłby w dobrych rękach i dałbym czasami Ci pojeździć, zastanów się nad tym