strick - Wto 20 Sty, 2009 Zagłosowałem na subaru, ale jezeli w ankiecie byuło by q5 to napewno na nie bym głosował. Normalnie powinienem na merca, ael ten jakos dziwnie wyglada
Jezeli bedziesz chciał kupic volvo, daj znaka, mam wtyki w katowicach
A moze niech ojciec poczeka na kolejne s60, ma sie wnet pojawic.
Nox przy takim spalaniu w xc90 to nie chce myslec jak jechałes... I dziwne ze nic Ci nie brakowało, bo mnie najbardziej to w nim mocy brakowało... Za mało na taka mase...nox - Wto 20 Sty, 2009 wystarczająco było ...po prostu nie oczekiwałem od niego miejskiego ściganta, 80% robiłem w trasie i było naprawdę ok . Spalanie mnie mega zaskoczyło tym bardziej że to było średnie spalanie na podstawi trasy z 3 osobami.strick - Wto 20 Sty, 2009 A xc60 ogladałes na zdjeciach, czy na zywca? Bo na zdjeciach wygladało o niebo lepiej niz w realu...
Ja tez nie oczekuje sciganta od xc90, ale to auto zbierało sie niewiele lepiej niz moj merc...k-mart - Wto 20 Sty, 2009 Ja bym polecil cos z innej beczki:
Accord Type R.
Widze same plusy.Michał - Wto 20 Sty, 2009 teraz to juz sam nie wiem co wybrać
tyle ciekawych propozycji w ankiecie ...
weź pod uwage że alladyny włodzia nic nie palą, czasami trzeba je "podkuć"michool_vt - Wto 20 Sty, 2009 zaglosowalem na merca, wiadomo.. jak taxowka to tylko z gwiazdą i 320cdi
a poza tym nie bylo forestera w ankiecie, teraz oddalbym glos na forestera, jezdzilem i auto jak na swoja mase i jakies takie kupowate gabaryty naprawde dobrze sie prowadzi pozatym to subaru , wiec wiadomo ze ma naped prawdziwy k-mart - Wto 20 Sty, 2009 A dlaczego nie Accord Type R??
Niech mi ktos wymieni 2 negatywne cechy tego auta.michool_vt - Wto 20 Sty, 2009
Cytat:
A dlaczego nie Accord Type R??
Niech mi ktos wymieni 2 negatywne cechy tego auta.
brak haldexa
nie podobne do calibryr26rulez - Wto 20 Sty, 2009 jezdzilem czym takim :
wybór prosty
W trasie - Biała Podlaska - Warszawa spalił mi ok 11
Po Warszawie nawet 14.
Jeśli chodzi o ilość miejsca to podobnie do s60 ( moze troche mniej miejsca z tyłu).
polecam dokupić seryjną nawigacje - droga ale masz juz bluetooth'a wbudowanego)
Jeśli cena nie gra roli to niech wybierze cos takiego, tylko na troche mniejszych felgach = bo komfort na tych 20 jest beznadziejny k-mart - Wto 20 Sty, 2009 Szkoda.
Ja nadal twierdze, ze accorda nie da sie pobic.
Wymienie pare (+):
+1. ekonomia
+2. niezawodnosc
+3. moc
+4. cena
+5. niskie oplaty
+6. wyposazenie
+7. wykonczenie
+8. kultura prowadzenia
+9. duzy kufer
itd. mozna by wymieniac i wymieniac, sorry, kto nie kupi ATR'a, ten upadl na glowe.k-mart - Wto 20 Sty, 2009 Ponadczasowy wyglad:
strick - Wto 20 Sty, 2009 Nie wiem czemu, ale GLK mi nie podchodzi
A własnie, moze Accord nowy?Janusz - Wto 20 Sty, 2009 ja osobiści subaru, ale to przez to ze w ich ofercie jest impreza..:) a co do innych samochodów to mogę tylko powiedzieć zeby omijał Ałdi szerokim łukiem..:) te nowe VAGi psuja sie na potęgę;/ nie wiem jak te najnowsze ale te kilkuletnie to sie psuja bardziej niż Francuskie szymlorek - Wto 20 Sty, 2009
Janusz napisał/a:
ja osobiści subaru, ale to przez to ze w ich ofercie jest impreza..:) a co do innych samochodów to mogę tylko powiedzieć zeby omijał Ałdi szerokim łukiem..:) te nowe VAGi psuja sie na potęgę;/ nie wiem jak te najnowsze ale te kilkuletnie to sie psuja bardziej niż Francuskie
które konkretnie i co jest w nich takiego wadliwego?
samochód jak samochód wiadomo że wyeksploatowany będzie się psuł ale w przeciwieństwie do niektórych marek nie pamietam jakiś wielkichj akcji serwisowych czy masowej wymiany jakiejś części przez użytkowników konkretnego modelu.. nie licząc tych nieszczęsnych wałków w 2,5 TDIpcs - Wto 20 Sty, 2009
szymlorek napisał/a:
Janusz napisał/a:
ja osobiści subaru, ale to przez to ze w ich ofercie jest impreza..:) a co do innych samochodów to mogę tylko powiedzieć zeby omijał Ałdi szerokim łukiem..:) te nowe VAGi psuja sie na potęgę;/ nie wiem jak te najnowsze ale te kilkuletnie to sie psuja bardziej niż Francuskie
które konkretnie i co jest w nich takiego wadliwego?
samochód jak samochód wiadomo że wyeksploatowany będzie się psuł ale w przeciwieństwie do niektórych marek nie pamietam jakiś wielkichj akcji serwisowych czy masowej wymiany jakiejś części przez użytkowników konkretnego modelu.. nie licząc tych nieszczęsnych wałków w 2,5 TDI
no wlasnie a6 2.5 tdi tiptronic to najgorsze auto dziesieciolecia. Rozumiem nie wyszlo cos firmie i po roku, dwoch wycofali, ale oni to tlukli z 6 lat pod postacia a6, a4, passata i moze czegos jeszcze.