To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Jak trafiłem na HH.org

Greg - Pon 02 Lut, 2009

A mi cynk sprzedał znajomy, który tu kiedyś pisał (miał Saxo VTS ph1, niebieskie). Akurat wtedy szukałem Saxolota (to było gdzieś w wakacje 2007 chyba), więc z nim o autku rozmawiałem i mi polecił forum, zarekomendował że to kopalnia wiedzy i tu mi pomożecie w zakupie. :)
Misiek_lbn - Pon 02 Lut, 2009

a ja myślałem że mam szybką corsę, więc się chciałem zalogować, zalogowałem, i dowiedziałem że mam raptem warm hatcha, no i zgasiło mnie to :P
forum widziałem daaaaaaawno, bodajże na ogłoszeniu puntka gottiego zobaczyłem wlepe na szybie, ale wtedy nie zwróciłem specjalnej uwagi, żeby po jakimś czasie wrócić i zacząć czytać, a później zalogować się, i uprzykrzać życie niektórym ^_^'

GeKo - Pon 02 Lut, 2009

My story... Ja tu trafiłem w czasach gdy Łukasz sprzedał swoje pierwsze wałki mojemu znajomemu, poniuchałem i wyszedłem uznając, że zbyt mało racingowo tu dla mnie... I zapomniałem o tym miejscu.

Spotkanie II stopnia miało miejsce gdy szukałem info o Clio wtedy zdobyłem namiary na Freeman'a od kogoś z KRC. Freeman dzielnie mi sprawdzał wszystkie VINy, dzięki niemu uchroniłem się przed zakupem angola po przekładce z elektryczną wspomą.

No i jak już miałem me upragnione auto, jedyne 7 miesięcy poszukiwań, 2500km po Polsce. Znów zagadałem do Freemana, a on w Pierwszej rozmowie powiedział, masz Hothatcha to możesz się już zalogować i tak dołączyłem do tej rodzinki. Po drodze raz zostałem usunięty z klanu :(
Teraz każdy dzień zaczynam od HH.org, to jak moja poranna prasa, tylko nie trzeba wychodzć na ganek po gazetę :D

Vlodarsky - Pon 02 Lut, 2009

Ja byłem jeszcze z grono.net gdzie było grono frenczcygarazwąsem. Ale byłem przeciwny temu, żeby przenosić się na to forum tutaj... Ale jakoś tak zostałem... Warto wspomnieć, że wcześniej forum wyglądało inaczej.
Bad-i - Pon 02 Lut, 2009

Zostałem zrekrutowany przez Dzika ;) (do tej pory mu wyplacam miesieczne dywidendy)
saxorulez - Pon 02 Lut, 2009

Michał napisał/a:
opowiadałeś mi jak panne która nas obsługiwała pompowałeś

fajna była miała spore bufy - chyba nawet miała Marta na imięjak moja była dziewczyna. Szkoda ze tak nie miło nas obsługiwała po wszystkim :D
Sok bananasowy :D

Gaydek,

nie jest to wykluczone.. pewnie chodziło o G-tech od dzika bo kiedyśnam na spoty pożyczał

lenny - Pon 02 Lut, 2009

ja też jestem z tych gronowców jeszcze... chyba mam 001 lub 002 numer członkowski, nie biorąc pod uwagę oczywiście ojców założycieli....
OSKAR - Pon 02 Lut, 2009

Dobre sa niektóre wpisy ;d ;d ;d

Kiedyś kopiłem saxo i oczywiście chciałem go dłubać ia tak jakoś od kogoś do kogoś i potem znowu gdzieś tak mnie odesłano i wreszcie trafiłem do Łukasza.

Na początku chodziło mi tylko o części,ale jakoś potem mi zaczął dupę zawracać,ze tu jest fajnie i ze szukają przyjaciół,są tacy samotni bo nikt ich nie lubi i nie kocha ;d ;d i w ogóle jest fajnie i ze dużo kobiet jest i mega imprezy co weekend ;d ;d ;d ;d

No i tak tu trafiłem i na początku śledziłem,czytałem,czekałem na imprezę i kobiety i w końcu się zalogowałem i okazało się,że wszystkie przyjemności muszę sam sobie sprawić.Pewnie dlatego poniektórzy mówią na mnie pan klamka :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

qbus - Pon 02 Lut, 2009

Hmm... ja kiedys przed jakims KJSem dawno dawno temu gdy jezdzilem jeszcze z zowa na prawym w czarnym VTS'ie po kilkugodzinnej walce w garazu przed startem wlaczylismy na chwile komputer... on zalogowal sie na jakies dziwne forum, popatrzylismy troche ale temat mnie nie zaciekawil... kiedys z ciekawosci staralem sie przypomniec adres tego miejsca i tak juz zostalo :) wczesniej mialem przyjemnosc poznac Loko podczas ktoregos Rajdu Subaru. Fydiego sciaglem na forum... i generalnie podoba mi sie tu... sporo znajomosci jest przeniesionych poza ekrany komputera i to w tym wszystkim jest najlepsze.
gaugan - Pon 02 Lut, 2009

ja tez chyba jest w czolowce czlonow. tak jak Marek czy Lenny. tylko hatcha juz nie ma ;)
MoRToN - Pon 02 Lut, 2009

FreeMan na foro clio miał w podpisie linka.

Członkiem jestem bardzo krotko(i).

Marek23 - Pon 02 Lut, 2009

Gdzieś na necie, chyba na streetracing.pl saxorulez coś tam napisał, zę założył takie forum,itd... MIałem 106 s16, w Rybniku byłem sam i czułem potrzebę poznania właścicieli takich wynalazków...
KonradMK - Pon 02 Lut, 2009

Byłem w klubie renault19 z moim białym R19 16v. Poznałem tam PiTTa który miał wtedy niebieskie R19 16v i sprzedał mi info że zakładany jest nowy klub. poszedłem na pierwszego w historii spota gdzie podpisałem pierwszą w historii listę. To było w Sadybie na ostatnim piętrze przy stole do bilarda. Pierwsze forum wyglądało tak:

http://www.hothatch.fora....iratow,123.html

:D

PS w avatarach są nasze furki...

MoRToN - Pon 02 Lut, 2009

Widze, że podjazd od tylca panowął tu od samego początku :D
Gaydek - Pon 02 Lut, 2009

saxorulez napisał/a:
Gaydek,

nie jest to wykluczone.. pewnie chodziło o G-tech od dzika bo kiedyśnam na spoty pożyczał

No to "znamy się" od dawna.

PS. Fajne to pierwsze forum :) .