milo sie to czyta po nie zdanym egzaminie z rachunkowosci Anonymous - Pią 06 Lut, 2009 Gdzie Ty tutaj anjasa widziałeś? widze że zacząłeś opijać egzamin, gratulacje kubas - Pią 06 Lut, 2009
Cytat:
ponoć anjas zamknął skrzyżowania, żeby im drogę umilić...
andre oficjalnie masz heda dzisiaj za te gratulacje jak bedziemy grali Anonymous - Pią 06 Lut, 2009 Ja dzisiaj kuję do jutrzejszego egzaminu...
Ale raczej wpadnę na heda czy cośtam Anonymous - Pią 06 Lut, 2009 BOZE!!!!!
CO TAM SIE DZIALO!!!!!
Zablokowane skrzyzowanie,jazda po chodniku,rozjechane staruszki, hard core,ogien,krew ,syf i pot.....do teraz mi sie nogi trzesą
Pod ambasadą dziwki wiwatujące na moj widok!!!!(wspominały coś zebym wpadł do Platy)
Ale.....
VENI
VIDI
VICI
wygrał:
Tępy taksiarz w srebrnej lagunie dyszlu
Nie ośmieliłem sie zawracac dupy Profesorowi (choc bardzo nalegał)
Dziekuje za doping i polecam sie na przyszloscfydi - Pią 06 Lut, 2009 to znaczy, że Michał przegrał 22b Anonymous - Pią 06 Lut, 2009 ale w ambasadzie plotki chodza ze z dupy to jego 22bdzik - Pią 06 Lut, 2009
rabarbar napisał/a:
Tępy taksiarz w srebrnej lagunie dyszlu
To byl pewniak, zlotowa w francuzie zawsze wyjmie klase Michał - Sob 07 Lut, 2009 wygrałem lambo !!
nie przegrałem
jedno zasadnicze pytanie
Cytat:
CZY CHRZANEK DOJECHAŁ NA CZAS ?
Cytat:
CHRZANEK WOGÓLE NIE DOJECHAŁ
podstaw mi pod dom chrzaniu jutro, tak do 16 bo później jade marczela odebrać z lotniska CHRZANEK - Sob 07 Lut, 2009 No cóż...
Słowo sie rzekło...Anonymous - Sob 07 Lut, 2009 ale to chyba moja wina bo nie dałem Chrzankowi wystartowac
Bierzesz moj rower-wszyscy wiedza ze jest szybszy od Cifa turbo nitro pierdy slonia i S3 na szperze z Jelcza a GTR to mu moze rame pucowc