więcej??!?
ale tutaj jest jeden 'kanał'... kojarzysz jak wygląda seria?
tak więc słowo 'więcej' tutaj absolutnie nie pasuje GeKo - Wto 04 Sie, 2009 Dokładnie tu wygląda jakby ktoś puścił płaszcz ceramiczny na obrzeżu. Do tej pory najluźniejszy kat jaki widziałem miał 50 kanalików na cal. Większość katów nazywanych "sportowymi ma ich 100", ale jednak wypelniających wnętrze. Ciekawe jakby na BK coś takiego pan Nowak zobaczył co by było martin.h - Wto 04 Sie, 2009 Dżon, akurat nie piszę na temat tego konkretnego katalizatora (choć przez wspomnianą "dziurę" nie wiem czy można go nazwać katalizatorem). Piszę ogólnie o sportowych katalizatorach, mają mniej kanalików niż seria tomecki - Śro 05 Sie, 2009 Chciałbym zabudować "sportowego" metalowego kata w miejsce pierwszego tłumnika przelotowego w układzie scorpion pod 106kę (układ wydechowy peugeot sport), mam dwie sondy lambda i chce uniknąć kombinowania z oszukiwanie sondy za katem.
co powiecie na takie coś:
w grę wchodzi 100cpsi, seria 01.GeKo - Śro 05 Sie, 2009 Nie wiem jakie są ceny tego, ale w MG Motorsport masz sportowego kata z krótkim wkładem katalitycznym firmy Lindo Gobex za 550zł. Od razu Ci zrobi wejście na drugą sondę.CHRZANEK - Śro 05 Sie, 2009
tomecki napisał/a:
w miejsce pierwszego tłumnika
Hmmmm
Nie wiem czy to poprawne.saxorulez - Śro 05 Sie, 2009
CHRZANEK napisał/a:
Hmmmm
Nie wiem czy to poprawne.
a jakie jest bardziej pprawne niż właśnie to miejsce??
większość producentów wydechów (na ulicę) umieszcza kat sportowy na swoim miejscu.tomecki - Śro 05 Sie, 2009 ale tak właśnie robi scorpion (niby peugeot sport) w układzie z katalizatorem:
CHRZANEK - Śro 05 Sie, 2009
tomecki napisał/a:
tłumnika
TŁUMNIK jest niepoprawny a nie lokalizacja...tomecki - Śro 05 Sie, 2009 możesz rozwinąć?mi - Śro 05 Sie, 2009 Jakarti - Śro 05 Sie, 2009
tomecki napisał/a:
możesz rozwinąć?
CHRZANEK napisał/a:
TŁUMNIK jest niepoprawny a nie lokalizacja...
tomecki - uznajemy, ze zartujesz i zapominamy o sprawie Bad-i - Śro 05 Sie, 2009 hmm ja mam kata w ostatnim i jestem bardzo zadowolony z efektów akustycznych oraz wizualnych tomecki - Śro 05 Sie, 2009 zna ktoś ich produkty?
taki kat kosztuje trochę ponad 300zł, pchać się w to?saxorulez - Śro 05 Sie, 2009 tomecki,
chyba już o to puytałeś kilka postów wcześniej. Skoro nikt nic nie pisze o tej firmie to chyba nikt jej nie zna.
Osobisci euważam ze jeśli nie chcesz mieć problemów z Check Engine (ja po wywaleniu kata i włożeniu sondy w kieszeń nie miałem) i koneicznie chcesz katalizator to kup od nich taki - aby średnice wejści ai wyścia miał zgodną z średnicą Twojego układu.