To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Koks to zdrowie?

pP - Wto 17 Lut, 2009

czy ktoś w stolycy ma ten film na dvd ew vcd?
nox - Wto 17 Lut, 2009

Wg mnie przy cięzkim trenowaniu suplementacja jest wręcz obowiązkowa bez niej można sobie zrobić sobie krzywde powiedzmy sobie szczerze że w dzisiejszych czasach za pomocą tylko dobrego odżywiania nie dostarczy sie odpowiedniej ilości choćby witamin . Jeżeli ktoś ćwiczy regularnie i "mocno" to chcąc nie chcąc powinien również się suplementować koniec kropka ! :D
M - Wto 17 Lut, 2009

Pytanie czy celem jest zdrowy wygląd czy bycie wieprzem.
Marek23 - Wto 17 Lut, 2009

Cytat:
Wg mnie przy cięzkim trenowaniu suplementacja jest wręcz obowiązkowa bez niej można sobie zrobić sobie krzywde powiedzmy sobie szczerze że w dzisiejszych czasach za pomocą tylko dobrego odżywiania nie dostarczy sie odpowiedniej ilości choćby witamin . Jeżeli ktoś ćwiczy regularnie i "mocno" to chcąc nie chcąc powinien również się suplementować koniec kropka ! :D

Trochę bym polemizował czy potrzebujesz kreatyny, szczególnie jeśli nie jesteś chuderlakiem. Natomiast wszelkego rodzaju fat burnery, szczególnie te podnoszące temperaturę ciała to zło dla organizmu i można sobie grubą krzywdę zrobić.

Cytat:
Pytanie czy celem jest zdrowy wygląd czy bycie wieprzem.

Dokładnie

k-mart - Wto 17 Lut, 2009

Cytat:
czy ktoś w stolycy ma ten film na dvd ew vcd?

Ja mam, moge Ci wyslac poczta jesli chcesz :D
Ale latwiej zassac, 2h i masz na dysku:
http://www.mininova.org/tor/1830830

pP - Wto 17 Lut, 2009

k-mart napisał/a:
Ale latwiej zassac, 2h i masz na dysku:
http://www.mininova.org/tor/1830830

:poklon:

nox - Wto 17 Lut, 2009

Marek23 napisał/a:
Trochę bym polemizował czy potrzebujesz kreatyny

może źle ująłem , nie miałem na myśli wszystkich suplementów . Fakt kretyne nie jest potrzebna żeby móc mocno trenować .

PieQt - Wto 17 Lut, 2009

byłem na tym filmie w kinie - trafiło się ze dwóch pięknym kawalerów, którzy wychodzili z filmu ze spuszczonymi głowami :D
KonradMK - Wto 17 Lut, 2009

k-mart napisał/a:
Juz pare razy reklamowalem ten film, polecam zassac, zmieni on Wasze poglady na temat koksu :D
p.s. czy ktos moze to ladnie wkleic w okienko?

ten kolo wstrzyknął sobie domięśniowo olejek do nacierania skóry (ten z początku flmu, niezły wariat ale to żadna magia)