pP - Wto 17 Lut, 2009 czy ktoś w stolycy ma ten film na dvd ew vcd?nox - Wto 17 Lut, 2009 Wg mnie przy cięzkim trenowaniu suplementacja jest wręcz obowiązkowa bez niej można sobie zrobić sobie krzywde powiedzmy sobie szczerze że w dzisiejszych czasach za pomocą tylko dobrego odżywiania nie dostarczy sie odpowiedniej ilości choćby witamin . Jeżeli ktoś ćwiczy regularnie i "mocno" to chcąc nie chcąc powinien również się suplementować koniec kropka ! M - Wto 17 Lut, 2009 Pytanie czy celem jest zdrowy wygląd czy bycie wieprzem.Marek23 - Wto 17 Lut, 2009
Cytat:
Wg mnie przy cięzkim trenowaniu suplementacja jest wręcz obowiązkowa bez niej można sobie zrobić sobie krzywde powiedzmy sobie szczerze że w dzisiejszych czasach za pomocą tylko dobrego odżywiania nie dostarczy sie odpowiedniej ilości choćby witamin . Jeżeli ktoś ćwiczy regularnie i "mocno" to chcąc nie chcąc powinien również się suplementować koniec kropka !
Trochę bym polemizował czy potrzebujesz kreatyny, szczególnie jeśli nie jesteś chuderlakiem. Natomiast wszelkego rodzaju fat burnery, szczególnie te podnoszące temperaturę ciała to zło dla organizmu i można sobie grubą krzywdę zrobić.
Cytat:
Pytanie czy celem jest zdrowy wygląd czy bycie wieprzem.
może źle ująłem , nie miałem na myśli wszystkich suplementów . Fakt kretyne nie jest potrzebna żeby móc mocno trenować .PieQt - Wto 17 Lut, 2009 byłem na tym filmie w kinie - trafiło się ze dwóch pięknym kawalerów, którzy wychodzili z filmu ze spuszczonymi głowami KonradMK - Wto 17 Lut, 2009
k-mart napisał/a:
Juz pare razy reklamowalem ten film, polecam zassac, zmieni on Wasze poglady na temat koksu
p.s. czy ktos moze to ladnie wkleic w okienko?
ten kolo wstrzyknął sobie domięśniowo olejek do nacierania skóry (ten z początku flmu, niezły wariat ale to żadna magia)