Anonymous - Nie 22 Lut, 2009 W Top Gear był po prostu "Top Gear Dog", może tutaj ZeroOsiemPieSS?TomsoN - Nie 22 Lut, 2009 moze jak mamy Andre to niech będzie Andrea
Anonymous - Nie 22 Lut, 2009 To jest suka, nie bobrzycaNiemy - Nie 22 Lut, 2009 a moze bena, benia?
renia? Bad-i - Nie 22 Lut, 2009 a ja zadam pytanie nawiązujące do spotkania u Majka WTFWT ?????????????????
dzizas albo jestem stary albo to bylo jakies kwi pro kfo ??!!Mick - Nie 22 Lut, 2009 Marcel piękną rzecz zrobiłeś.
nazwij ją PLATA.
bardzo fajny piesek.PiTT - Nie 22 Lut, 2009 a może Jasper?
Ja bym ją nazwał Szpilka a tak mi się jakoś takoś skojarzyło szczuplutka, chudziutka -pewnie that's why Anonymous - Pon 23 Lut, 2009
Marcel 08 napisał/a:
miała być po prostu SUKA .... poźniej zeszło,ze może PLATA przez chwilę SCHELBY lub EVO
Z tym evo wcale nie glupio. EVE - damska wersja - i nazwa nowego exclusive klubu wlascicieli platy otwartego w ten weekend. Ewunia
ale idac tym tropem moze IMPREZA?Maciusiowy - Pon 23 Lut, 2009 Ja jestem jednak za
AndreXSi napisał/a:
ZeroOsiemPieSS
PiTT - Pon 23 Lut, 2009
JIMEK napisał/a:
Marcel 08 napisał/a:
miała być po prostu SUKA .... poźniej zeszło,ze może PLATA przez chwilę SCHELBY lub EVO
Z tym evo wcale nie glupio. EVE - damska wersja - i nazwa nowego exclusive klubu wlascicieli platy otwartego w ten weekend. Ewunia
ale idac tym tropem moze IMPREZA?
dobrze jest w tym nowym klubie?
plata i ludzie, których tam można ostatnio zobaczyć to takie żenua że ja pierdole
ale to już poza tematem lenny - Pon 23 Lut, 2009 marcel - trzymacie się wytartych już kanonów
proponuję coś z jajem...
na przykład imie 'gdzie jesteś'
albo: 'kurde'
albo: 'ale'
albo: 'albo'
albo: 'ej ty'
kiedyś słyszałem o psie 'ej kolego'
to jest lans w parku: oj kolego do nogi!!!M - Pon 23 Lut, 2009 "bierz go!"lenny - Pon 23 Lut, 2009 heheh... no na przykład....