To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [WRC] Rajd Polski 2009 runda WRC

pcs - Śro 25 Lut, 2009

Moze by dalo rade na weekend zorganizowac hydrobusa ze slaska przez wawe na mazury?
k-mart - Śro 25 Lut, 2009

Ja moge zaoferowac podroz kombi ze mna dla 3 osob.
Jak ogarnac noclegi?

Barejka - Nie 01 Mar, 2009

To jak ludziska ile osob bedzie lecialo bo i ja takze sie wybieram :jupi:
Anonymous - Czw 05 Mar, 2009

Ja tez sie wybieram ,jakies noclegi mam zalatwione u znajomych znajomych,podobno przy OSie.w robocie zapowiedzialem ze jak mnie nie puszcza to im ten tankowiec zap.ierdole i na mazurach zaparkuje
GeKo - Pią 06 Mar, 2009

rabarbar, już wróciłeś?
GeKo - Pią 06 Mar, 2009

rabarbar, już wróciłeś?
Janusz - Pią 06 Mar, 2009

rabarbar, już wróciłeś?
Maciusiowy - Pią 06 Mar, 2009

rabarbar, już wróciłeś?
Anonymous - Pią 06 Mar, 2009

Jeszcze nie wrocilem ,nadaje via satelita,od 3 tygodni szlajam sie po baltyku,za jakies 2 tyg powinienem byc w PL
GeKo szykuj juz swieczki i kabelki dla mnie :jupi:

Dariano - Śro 18 Mar, 2009

O to troche nas będzie . My wyruszamy zorganizowana brygada 8 osób z Garwolina w Środę przed rajdem.
OSKAR - Czw 19 Mar, 2009

Panowie mam namiot 3 i 7 osobowy ;d ;d Chce jechac i pojade. Z kim jeszcze nie wiem na pewno z kims od nas.Moze na prawdę zrobmy liste kto jedzie i w jakim terminie sie wybiera.Wtedy bedzie najlepiej sie zgrac w czasie bo na razie to burdel tu jest straszny ;/ ;/ ;/

NO I K-mart NIE RÓB SOBIE JAJ!!!! TO PIERWSZE W POLSCE WRC I NIE WOLNO CI I JUZ ;D ;D To bylam ja - Boski Oski ;d

OSKAR - Czw 19 Mar, 2009

Wyjazd na "Rajd Polski 2009 runda WRC"

1.Oskar (Cały tydzień) Nie wiem gdzie śpię, nie wiem z kim ;d
2.

Greg - Czw 19 Mar, 2009

Ja się jakimś cudownym trafem dopiąłem do kumpla który organizuje wyjazd i miał akurat jedno miejsce wolne. Śpimy w jakichś kwaterach 20km od Mikołajek, podobno cool :) Nakleja VIP na furę ma być i generalnie szansa na podjazd blisko :)

Podobno niezłe fazy mają wieśniacy z Mazur - zawsze brali po 50zł za nocleg, a teraz po 50 euro. :devil:

OSKAR - Czw 19 Mar, 2009

HAhahahaha nakleika V.I.P :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:

A wiesniacy wariuja ;d ;d Pomyslcie o tych co tylko na weekend chcieli na rybki przyjechac ;d Dlatego ja biore namiot ;d

CHRZANEK - Czw 19 Mar, 2009

OSKAR napisał/a:
Dlatego ja biore namiot

Jezeli to jest ten namiot o którym mysle...
Ech Osrak...