Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [s] Clio Sport 2002
lukp - Czw 16 Kwi, 2009 i jak autko sprzedane? Bari kupiłeś?Anonymous - Nie 19 Kwi, 2009 swoja droga do dupy te fotki w temacie saxorulez - Nie 19 Kwi, 2009 JIMEK,
jakie fotki taka chęć sprzedania auta zapewne ciężko się z nim rozstaćMoRToN - Pią 24 Kwi, 2009 no cienzko cienzko, barii chyba odpuścił temat.
Wygląda na to, że jeszcze sezon razem Anonymous - Nie 26 Kwi, 2009 ja nie szukalem szukal bariTOXIC - Pią 01 Maj, 2009 Oj szkoda slyszec ze sprzedajesz Jak bardzo zle pojdzie to jako jedyny zatrzymam Sporta na pamiatke Mocniejsze jak najbardziej ale nie kosztem Clio hehe
Zawsze mozna motor od megany wpakowac jak za malo mocy
Przynajmniej mam to szczescie ze zona Megana jezdzi to nie mam wymowki ze za male Anonymous - Wto 05 Maj, 2009
MoRToN napisał/a:
no cienzko cienzko, barii chyba odpuścił temat.
Wygląda na to, że jeszcze sezon razem
Nie nie nic nie odpuściłem
Morton będziemy w kontakcie na dniach nie bój nic
Narazie walczę z kryzysem i zdaje się na wygrana heheMoRToN - Czw 21 Maj, 2009 Do końca przyszłego tyg promo. 30 tyś na gwincie i 17".Greg - Czw 21 Maj, 2009
MoRToN napisał/a:
Do końca przyszłego tyg promo. 30 tyś na gwincie i 17".
Desperacja?
Fajne CLio, szkoda że mi je sprzed nosa zwinąłeś. MoRToN - Pią 22 Maj, 2009 Juz po promocji Kumpel sprzedał Z4.
Greg jak mogłem Ci zwinąć auto sprzed noa jak kupiłem je 4 m-ce poźniej od wystawienia ogłoszenia ?
Fakt faktem trzymałem łape na pulsie i dzwoniłem co tydzień Ale i tak zaden porypaniec by nie dał tej kasy co ja za ten samochód.GeKo - Pią 22 Maj, 2009 Morton Na tym forum jest myślę przynajmniej kilku MoRToN - Wto 11 Maj, 2010 Podnoszę temat jako, że znowu mam do kupienia fajne auto.
Clio przeszło na wiosnę "mały" serwis - wymienione zostały absolutnie wszystkie elementy gumowe, gumowo-metalowe zawieszeniu do tego przy okazji poduszka przy skrzyni "dogbone" oraz koło pasowe jako, że wskazywało zużycie.
Przebieg na tą chwile 115 tyś. Kontakt PW lub 604 172 921.Anonymous - Sob 22 Maj, 2010 Cena dalej ta sama?