rasta - Pon 16 Mar, 2009 Będzie pogoda będzie upalanie Kamilbike - Pon 16 Mar, 2009 Ja w kazdej wolnej chwili jak wyjezdzam Punciakiem to jade przez Cargo, ale niestety nic tam nie moge trafic, pusto wywialo wszystkich przed TV pewnie Bart - Pon 16 Mar, 2009 hmm... rasta vs. kamilrower... mogłoby być ciekawie
kurde, muszę jakieś magnetyzery kupić, żeby było czym walczyćrasta - Pon 16 Mar, 2009
bart napisał/a:
mm... rasta vs. kamilrower... mogłoby być ciekawie
Powinien mnie zmielić.Kamilbike - Wto 17 Mar, 2009 Zawsze moge zmniejszyc doladowanie Wczoraj udalo mi sie zjesc Suzuki Bandit'a 600 i Yamahe fazera 600 ( tutaj akurat Morton protestuje ze koles nie scigal sie ). Kolega od Bandita byl bardzo zaskoczony. Teraz przyzwyczajam sie do jazdy na 1.5 b bo tak to jezdzilem caly czas na 1b, a roznica to okolo 70-80KM.
Tu wyscig z moim kumplem, samochod mialem 3 dni Kolega mial zrobiony wydech w motorze
http://www.youtube.com/watch?v=puHx9jziviUpP - Wto 17 Mar, 2009 to ja Cię muszę poprosić, abyś wyleczył jednego mojego kumpla z bycia "najszybszym w mieście" CBR600, koleśia znienawidziłem od czasu jak sobie kupił popierdółke i myśli, że jest taki zajebisty..PiTT - Wto 17 Mar, 2009
ten ładnie pojechał
http://www.youtube.com/wa...feature=related pP - Wto 17 Mar, 2009
Kamilbike - Wto 17 Mar, 2009 Z CBR600 to juz moze byc problem bo to typowy scigacz, ale nie ukrywam ze na taki motorek poluje, z czystej ciekawosci chcialbym sie sprawdzic.
MOj ziom kiedys tak ZXiem zrobil przy pomniku lotnika, ale przywalil tylko tylnym kolem i na szczescie zdjal jedynie opone.rasta - Wto 17 Mar, 2009 Kamilbike, wpadaj jutro o 22 pod C to polatamy chętnie zobaczę ile długości oberwę, można z miejsca, rolki itp. pokombinować:]pP - Wto 17 Mar, 2009 po koszu..Kamilbike - Wto 17 Mar, 2009 Jesli pogoda bedzie dzisiejsza, to srednio jest sens Jakby co to bede Na koszu nie bede, jeszcze kolano kaput rasta - Wto 17 Mar, 2009
Kamilbike napisał/a:
esli pogoda bedzie dzisiejsza, to srednio jest sens
Mam ten sam problem, zakładamy, że nie będzie padać GeKo - Wto 17 Mar, 2009
Powinien rzucić przed zakrętem a nie w zakręcie, ja się o tym sam przekonałem mając prawko 3 lub 4 dzień ale u mnie poszła tylko felga i opona.Stf - Śro 18 Mar, 2009 panowie - wyciągać furaki z garażów -pogoda odpowiednia a więc o 22 na cargo. obecność obowiązkowa !