To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [S] BMW 523i by PiTT

M - Czw 12 Mar, 2009

Blachary Mam Was!
anjas - Czw 12 Mar, 2009

a kiedy na samochodzie zawiśnie:
eM Power!? ;)

M - Czw 12 Mar, 2009

Chyba nigdy! :D
Walle - Czw 12 Mar, 2009

polecam artykuł w ostatnim BMW Trends - ile kolo wydał na swoje e39 535i w przeciągu 60tys.km

Kolega wstawił teraz do mojego mechaniora swoje 530d - rachunek (pierdoły, a mechanik drogi nie jest - tarcz ez tyłu, regeneracja pompy wspomagania, naprawa szyby) - cos około 3.000pln. Konkret. Ale jak się chce luksusu w bawarskim wykonaniu :)

E39 to już nie te beemki co kiedyś, dość delikatne auto. Nie ma to jak E30, E34....

PiTT - Śro 18 Mar, 2009

Walle napisał/a:
polecam artykuł w ostatnim BMW Trends - ile kolo wydał na swoje e39 535i w przeciągu 60tys.km

Kolega wstawił teraz do mojego mechaniora swoje 530d - rachunek (pierdoły, a mechanik drogi nie jest - tarcz ez tyłu, regeneracja pompy wspomagania, naprawa szyby) - cos około 3.000pln. Konkret. Ale jak się chce luksusu w bawarskim wykonaniu :)

E39 to już nie te beemki co kiedyś, dość delikatne auto. Nie ma to jak E30, E34....

bzdura
eM ma moją kalkulację wydatków z ostatnich 2 lat... na jakieś 30k :rotfl:
ale zauważmy, że wliczałem tam wszystko, lampy, koła, zawieszenie, pierdoły i pierdółki
a sam koszt napraw nie był duży tak naprawdę, wiadomo że niektóre części są drogie, ale za to 2 razy się tego nie wymienia
niech k-mart się wypowie na temat trwałości e39, auto idealne na nasze drogi, nic się nie dzieje, na serio
a to że ktoś kupił zakatowanego strucla to nie dziwię się że wydaje majątek teraz, wszystko zależy w jakim stanie się kupi i jak było traktowane
tak jak z kobietą, jak się trafi na qrwiqsa to ciężko na porządną wyprowadzić ;D

Vlodarsky - Śro 18 Mar, 2009

PiTT prawdopodobnie masz rację i Ci wierzę chociaż wyliczeń nie widziałem. Na przykładzie ojca Porsche powiem, że po pierwsze ten samochód się nie psuje, ale jak już się coś popsuje to części się kupuje nowe w ASO Porsche bo są często tańsze niż części do Citroenów/Pugów/Renuarów

(to tylko nissan gtr ma wysokie ceny)