saxorulez - Sob 07 Mar, 2009 zgadzam się!Janusz - Sob 07 Mar, 2009 ta.... tylko przez ostatnie kilka lat był taka zła sława owiany, ze nikt nawet o nim nie mówił.. a teraz nagle ma trase koncertowa w UK, i od razu o nim głośno. Media maja jednak ogromna władze martin.h - Sob 14 Mar, 2009 Tak a propo, pierwszy kawałek Jacksona.
The Jackson Five - I Want You Back
Uwielbiam te soulowo-funkowe klimatyM - Sob 14 Mar, 2009 Czemu teraz takie talenty nie mogą wypłynąć ani się wybić?Bart - Nie 15 Mar, 2009
martin.h napisał/a:
The Jackson Five - I Want You Back
Patrząc na to jak Michael teraz wygląda ta piosenka powinna się nazywać "I want you black"Vlodarsky - Pią 26 Cze, 2009 Wczoraj zmarł... ogromna karta w historii muzyki rozrywkowej.PiTT - Pią 26 Cze, 2009
wielka szkoda, ale nie ukrywajmy, że było wiadomo już od jakiegoś czasu że nie jest w najlepszym stanie
niestety
za to teraz zobaczycie jaki będzie szał na MJ
powychodzą niewydane nagrania, będą mixy starych kawałków
artyści wspólnie nagrają utwór dla Majkela itd.
jakby nie było, odszedł król popu i nie ma do tego wątpliwości
CHRZANEK - Pią 26 Cze, 2009 ... tak sobie przypomniałem jak jakiś czas temu jeździłem z Vlodziem, a Vlodziu miał samochodzie dwupłyt The Best of Michael
To było jak podróż wstecz, dla mnie to były lata najwcześniejszej młodości
Jechaliśmy i słuchaliśmy, jak się zaczynał kolejny kawałek Vlodziu pyta: "a to znasz" a ja znałem wszystko
Jak można było żyć w latach 80/90 i nie znać kawałków MJ ???
Nic nie zastapi Jacksona.Vlodarsky - Pią 26 Cze, 2009 Dokładnie Radziu... jak już mi się wszystko nudzi to właśnie do takich kawałków sobie wracam.ps - Pią 26 Cze, 2009 Mimo, ze ostatnimi czsy niewiele bylo z niego pozytku, to strasznie szkoda
Tak jak mowicie - nie sadze, zeby pojawil sie jeszcze kiedys ktos tego kalibru.
A ten nowy dwuplytowiec tez byl grany u mnie dosc dlugo.saxorulez - Pią 26 Cze, 2009 no kurde trochę mnie to zgasiło rano.. czekałem na wielki "COME BACK" ale tak jak Pitt napisał jest jeszcze sporo materiałów które zapewne ujrzą światło dziennekubas - Pią 26 Cze, 2009 Kurczeee straszna lipa... ostatnio w furze caly czas cisnąłem bille jean
PiTT - Pią 26 Cze, 2009 zakładając ten temat, gdzieś tam w głębi, podświadomie wiedziałem, że niebawem może tak być
serio, niestety było po nim widać
tak czy inaczej MJ był i będzie legendą muzyki
powstanie pewnie film w najbliższych latach
ogólnie nie ma co się dziwić, ostatnio nieco zapomniany, ale każdy doskonale wie kim był MJ, więc teraz wszędzie będzie o nim dużo, ale to bardzo dobrze
nie byłem fanatycznym fanem Majkela, ale kurde to co robił było mega mega mega mega mistrzowskie i zdania nigdy nie zmienieKonradMK - Pią 26 Cze, 2009 nie można się nie zgodzić.