no fak - 3 strony w plecy nox - Pon 20 Kwi, 2009 sssssssssijj
no dobra nabłyszczającym sonaxem + Wosk sonax premium carnauba . michool_vt - Pon 20 Kwi, 2009
mi napisał/a:
michool_vt napisał/a:
a czym myłeś to bmw, że takie czyste?
no fak - 3 strony w plecy
chciałem go załatwić , jego bronią
jakbym miał taki lakier to pewnie tez bym dbał, a tak to leje na to ciepłym moczem Anonymous - Pon 20 Kwi, 2009
michool_vt napisał/a:
a tak to leje na to ciepłym moczem
I jak efekty? bo próbowałem już chyba wszystkiego, ale nie dało się uratowac mojego lakieru...
Co pijesz przed takim zabiegiem?
michool_vt - Pon 20 Kwi, 2009 jem ananasa mój drogi AndreXSi, ponoć wtedy jest słodki, a ja do mojego auta tylko ze słodkościami podchodzę ,
nox masz jakies foty z wiekszej odleglosci?nox - Pon 20 Kwi, 2009 Wieczorkiem wkleję co nieco muszę je jakoś przygotować nieco nox - Pon 20 Kwi, 2009 Przyznam szczerze że fakt faktem tamte były średnie tutaj te które już mi się nieco bardziej podobają ....
13.
14.
Niech ktoś to mocniej skrytykuje co wg was jest źle Konstruktywna krytyka dużo daje Janusz - Pon 20 Kwi, 2009 za małą felga, brak gleb, srebrna obwódka do okola szyb, i kolor ni jaki... ni to czarny, ni to niebieski... taki siakis bez wyrazu, przydługi email, mało dymu z opon.... zero track'owego klimatu cos jeszcze??
aha.. co do fotki to brakuje fiesty 106 - Pon 20 Kwi, 2009 moim zdaniem drugie wyglada lepiej z mniejsza iloscia asfaltu na
ktorym nic sie nie dzieje.
skadruj sobie (suwakiem po lewej heh) tak zeby zdjecie konczylo
sie z 1cm ponizej kol -> tak mi sie bardziej podoba..bylo by miejsce
na gorze i nie trzeba by ucinac tego 1 drzewaAnonymous - Pon 20 Kwi, 2009 mowiac o obrobce u mnie jest za ciemno. tzn ciemnizna albo przepaly tez sa czasami fajne ale musi byc powod na nie. fajnie ze nie ma szumow i generalnie jest czysto i poprawnie. kombinuj tez z tonacjami.michool_vt - Pon 20 Kwi, 2009 nox - Śro 22 Kwi, 2009 Dzięki Jim Za rady będe kombinował
106 co do kadrowania przyznam się że żadna z tych fot nie była kadrowana jakoś tak nie wiem nie lubię kadrować ale chyba zacznę
15.
Jacek - Czw 23 Kwi, 2009
nox napisał/a:
Dzięki Jim Za rady będe kombinował
106 co do kadrowania przyznam się że żadna z tych fot nie była kadrowana jakoś tak nie wiem nie lubię kadrować ale chyba zacznę
zacznij kadrować bo warto, po to jest kadr:)nox - Czw 23 Kwi, 2009 Właśnie zbieram pierwsze doświadczenia z kadrem (heh jak to brzmi) nie które zdjęcia faktycznie sporo zyskują ale można też łatwo skopać fotkę jak zaburzy się proporcje otoczenia względem fotografowanego "punktu" .Anonymous - Czw 23 Kwi, 2009 nie wiem co kto ma na mysli dla mnie kadr jest prawdziwy w momencie robienia zdjecia i ≠ cropowaniem w photochopsie rzadko z tego korzystam. np ostatnio z bilgoraja tak jak foty sa na maksa na szybko nie ma czasu i jest pelno nieba albo trawy..