To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - ja pierdole jaka wyprzedaz MOMO

michool_vt - Śro 18 Mar, 2009

pcs napisał/a:
CZY KTOS MA ZIOMA W ANGLII CO BEDZIE WRACAL W NAJBLIZSZYM CZASIE AUTEM???
mój ziom po jakiegoś szrota będzie jechał w następny weekend do UK, obadam sprawę i dam znać
pcs - Śro 18 Mar, 2009

Panowie nie strach brac czyms takim:

http://www.polnews.co.uk/...polski-24h.html

wyszloby 45 funtow odebraliby w poniedzialek i przywiezli w przyszly poniedzialek?

Tomcat - Śro 18 Mar, 2009

na pierwszy rzut oka wyglądają ok... ja bym się raczej nie bał.
pcs - Śro 18 Mar, 2009

dobra bierzemy tego kuriera, czyli koszt transportu bedzie 8% wartosci, vatu pewnei nie dolicza :)

poniewaz towar odbiora dopiero w poniedzialek mamy czas jeszcze cos dopisac do zamowienia.

Bart - Śro 18 Mar, 2009

jakbyście chłopaky kłopoty mieli z transportem to myślę, że spokojnie za 100 euro dałoby się to ogarnąć, zakładając że ładunek nie będzie ważył więcej niż powiedzmy 0.1t.

Przez najbliższe 2-3 dni będę offline, więc jakby co tel. lub proszę się przez mojego brata kontaktować.

pcs - Śro 18 Mar, 2009

to masz reflex, a jedziesz akurat do anglii??
Bart - Śro 18 Mar, 2009

Jakbym sam tam jechał to transport byłby za free. Za wspomniane 100 bez większego problemu powinienem znaleźć firmę, która to w 2-3 dni dowiezie.
Greg - Śro 18 Mar, 2009

No, mówiłem, że złoją za wysyłkę...

Jak coś się wyklaruję to chętnie się dopiszę ze swoją pierdołą. :-)

Jest masa takich firm które to przywożą, ale z żadnej nigdy nie korzystałem.

A nie mogą tego wysłać Royal Mail/Parcelforce? Ja tak dostałem Magnexa...

Michał - Czw 19 Mar, 2009

karwa
zaufajcie bartowi !!

pcs - Czw 19 Mar, 2009

Greg, Twoje gadzety sa juz kupione! podobnie jak reszta rzeczy dla dzika i przem_106 (niestety siatki nie ma zadnej ..). Transport ogarniam zeby byla jak najtaniej, nie bedzie raczej wiecej niz 10% wartosci sprzetu a moze i bedzie za free.
nox - Pią 20 Mar, 2009

Greg napisał/a:
Royal Mail

oczywiście to nie reguła ale mi tam zginęła paczka zapłacona wcześniej o wartości ponad 300 funciaków ...

pcs - Pią 20 Mar, 2009

towary zakupione, zapakowane w poniedzialek ma odebrac kurier, tylko nie wiadomo czy dojada przed weekendem.

pasow wzialem w koncu troche na zapas, jak sobie wybiore dla siebie to reszta pohandluje.

dostawa wyjdzie ok 8% wartosci, czyli jakies 25zl od pasa, 4 zl od nakladek dla Grega :)

kurs bede znal jak mi wyciag z karty przyjdzie.

Kto nie kupil ten pipa. Ja sie zmordowalem z nimi przeokrutnie wprawdzie ale jestem happy i juz sie nie moge doczekac dostawy.

dzik - Pią 20 Mar, 2009

Super, kocham Cie za to :*
Przem_106 - Pią 20 Mar, 2009

Super!
Trzymam tylko kciuki zeby do 28 doszlo.

Greg - Pią 20 Mar, 2009

Wielkie dzięki stary, ogarnąłeś nieziemsko! :-) Jestem zobowiązany!