Kamilbike - Czw 19 Mar, 2009 Odczucia zza kiery, a z fotela pasazera to wielka przepasc PieQt - Czw 19 Mar, 2009 zawsze pasażer ma przesrane, st±d napisy na desce rasta - Pi± 20 Mar, 2009
Kamilbike napisał/a:
Pozniej Marek bedzie chcial mi pokazac ze mimo 6mc nie jezdzenia tym wozem dalej potrafi lzrobic lepszy czas niz ja Tydzien temu jak u niego bylem to mial radoche jak maly chlopiec jak mogl poprowadzic znow Punto
A teraz cosi¶ modzi?Szczepanek - Pi± 20 Mar, 2009 Dla mnie Punto >300hp to abstrakcja. Chętnie zobaczę to na żywo
Ciekaw jestem dalszych przeróbek, zwłaszcza pomysłów na hamowanie i zdobycie jak największej trakcji MoRToN - Pi± 20 Mar, 2009
rasta napisał/a:
Kamilbike napisał/a:
Pozniej Marek bedzie chcial mi pokazac ze mimo 6mc nie jezdzenia tym wozem dalej potrafi lzrobic lepszy czas niz ja Tydzien temu jak u niego bylem to mial radoche jak maly chlopiec jak mogl poprowadzic znow Punto
A teraz cosi¶ modzi?
misiubisi, chyba nr 6.Kamilbike - Pi± 20 Mar, 2009 VII albo VIII te dwa wygladaja tak samo praktycznie.
Zwracam honor, Morton na silce dzis konkretnie pakowal, jestem z niego dumny PieQt - Pi± 20 Mar, 2009 modzi VII - ma już poniżej 5 do setki - lata piknie, fela 19 - istny lans, procedura startowa - żyć nie umieraćKamilbike - Sob 21 Mar, 2009 Jak jutro bedzie ladniejsza pogoda (ladniejsza od deszczu ), to wezme pstrykajdlo i zrobie fotki Miejsc specjalnych i wrzuce opis do Pimpa
PS Dzis pierwszy raz zatankowalem Punto pod korek, okazalo sie ze w pokrywie pompy paliwa jest dziurka wielkosci 7x7mm i jaies 3-4l wahy spierd, od razu pod samochod Kupilem poxiline i to ogarnalem 15min temu wiec jutro sie okaze czy dziala czy dalej sra bokiem fydi - Sob 21 Mar, 2009 hehe na twoim miejscu bym to nakleił na punto