dzik - Sob 27 Maj, 2006 Mam metalowy kolektor a to kusi, mozna tania instalke na mikserze wrzucic Gotti - Sob 27 Maj, 2006 Koniecznie :053:Anonymous - Sob 31 Paź, 2009
dzik napisał/a:
Mam metalowy kolektor a to kusi, mozna tania instalke na mikserze wrzucic
A nie słyszeiście o czymś takim jak BLOS - typowym gaźniku który wpina się w dolot
Urządzenie to podaje gaz wprost proporcjonalnie do ilości zasynaego powietrza, nie zubażając mieszanki nawet w górnym zakresie obrotów.Barejka - Sob 31 Paź, 2009 zisico, ale to nadal jest gaz ja tez pompelnilem blad i co jezdze wiekszosc na benzynie, na gazie to tylko prykam sobie po miescie czasami Anonymous - Sob 31 Paź, 2009 Nic nie przebije Escalade Tadeusza Drozdy na gazie .k-mart - Sob 31 Paź, 2009
igoriq napisał/a:
Nic nie przebije Escalade Tadeusza Drozdy na gazie
przebije: pagini zonda nijakiego wlasciciela klubow nocnych w wawieAnonymous - Sob 31 Paź, 2009
k-mart napisał/a:
igoriq napisał/a:
Nic nie przebije Escalade Tadeusza Drozdy na gazie
przebije: pagini zonda nijakiego wlasciciela klubow nocnych w wawie
Faktycznie, przebilo GeKo - Sob 31 Paź, 2009 No chyba żartujecie? Chyba że to faktycnie jakieś PagIni a nie PagAniJanusz - Sob 31 Paź, 2009
Cytat:
A nie słyszeiście o czymś takim jak BLOS - typowym gaźniku który wpina się w dolot
Urządzenie to podaje gaz wprost proporcjonalnie do ilości zasynaego powietrza, nie zubażając mieszanki nawet w górnym zakresie obrotów.
nosz krucy fiks.... jak u mnie w pracy..... nie przegadasz ze gaz to gówno i ze gdybyś chciał się trzymać zaleceń serwisowych samochodu na gazie to zwróciłby CI się po 100- 200 tysiachwasq - Sob 31 Paź, 2009 jesli to prawda to bym pierdolnol smiechem na stacji lpg
pewnie nocami tankuje na obrzezach miasta ?? Janusz - Sob 31 Paź, 2009 ej ogarnijcie sie, bo znowu będą mnie nazywać zjebywaczem kawałów Anonymous - Sob 31 Paź, 2009 No to są akurat paradoksy
Imo nie powinno sie rozpatrywać sposób czy gaz jest złem czy dobrem.
Instalacje zakłada się po to żeby zaoszczędzić
Jeśli moje auto pali 12l/100km benzyny i robie ok 30tyś km rocznie
(nie kupie diesla, chce jeździć tym co mam), to założenie instalacji gazowej jest jak najbardziej racjonalnym wyjściem.
Trzeba tylko dobrze tą instalacje założyć i to właśnie powoduje że ludzie sceptycznie patrzą na instalację bo zakładają ją piekarze a nie ludzie wykfalifikowanimartin.h - Sob 31 Paź, 2009 Jeśli auto pali 12l/100 km, a Ciebie nie stać na benzynę to znaczy że nie stać Cię na to auto. Musisz kupić mniejsze z mniejszym silnikiem.ps - Sob 31 Paź, 2009
martin.h napisał/a:
Jeśli auto pali 12l/100 km, a Ciebie nie stać na benzynę to znaczy że nie stać Cię na to auto. Musisz kupić mniejsze z mniejszym silnikiem.
ag.ri
osobiscie uwazam ze tematy o gazie powinny byc na tym forum zabronioneJanusz - Sob 31 Paź, 2009
zisico napisał/a:
Jeśli moje auto pali 12l/100km benzyny i robie ok 30tyś km rocznie
(nie kupie diesla, chce jeździć tym co mam)