k-mart - Czw 16 Lip, 2009 czerwony eibach?
Chyba najbardziej popularne. Zdejmij kolko, umyj sprezyne i sprawdz, musi byc podpisana.Jakarti - Czw 16 Lip, 2009 Januszek, kufa - jaki Ty masz samochod!?
focus na zdjeciu.. a ciagle o jakims francuzie napinasz Loko - Czw 16 Lip, 2009
Janusz napisał/a:
to tera ja mam pytanie, zazwyczaj jest tak, ze jak ktoś robi jakieś obniżające sprężyny, to sa one w jakimś danym kolorze, tzn, ze firma ma jakiś charakterystyczny kolor. Ja mam chyba jakieś tjuningowe bo sie jeździ jak na ping pongu, a sprężyny są czerwone. ktoś wie co to może być?? no chyba ze seria jest czerwona
Jamex, eibach sportline, cobra, gmax, spax, vogtland i pewnie jeszcze milion innych :
Eibachy sportline zazwyczaj obniżają więcej niż 30 mm.
JAk jest ping pong, to na 90% amory już nie domagają.k-mart - Pią 17 Lip, 2009
Jakarti napisał/a:
Januszek, kufa - jaki Ty masz samochod!?
Clio V6 phII.
To Ty jeszcze o tym nie wiesz??? leon - Pią 17 Lip, 2009
k-mart napisał/a:
Jakarti napisał/a:
Januszek, kufa - jaki Ty masz samochod!?
Clio V6 phII.
To Ty jeszcze o tym nie wiesz???
niestety kej ale janusz wolal ph1 Janusz - Sob 18 Lip, 2009 kurczak, na sprężynie pisze mi tylko re029ha, zagooglowałem, ale google nie wiedza;/Loko - Sob 18 Lip, 2009 to jakiegoś hujowego google używasz
Wpisałem w google i o to co mi wyszło:
Weitec, chociaż wydawało mi się że weitec robi zielone sprężyny
No ale jest tutaj sprężyna o takim numerze jak twoja opisana do renault megane grandtour
Loko - Sob 18 Lip, 2009 Karwa kidrex mnie rozłożył na łopatki
Tak wracajac do sprężyn, to ten numer spisałeś z przednich, czy z tylnych sprężyn? Bo ta sprężyna jest do megane grandtour do tyłuJanusz - Nie 19 Lip, 2009 z tylnych.... czyli ze co?? ze mam grandtuta?? kuźwa... po niezłym dzwonie musi byc ze taki mały ten grandturmartin.h - Nie 19 Lip, 2009 Janusz, pokaż lepiej foty co kupiłeś ade - Nie 19 Lip, 2009
k-mart napisał/a:
czerwony eibach?
Chyba najbardziej popularne. Zdejmij kolko, umyj sprezyne i sprawdz, musi byc podpisana.
chyba jednak zazwyczaj jest czarny, zwlaszcza pro kitade - Nie 19 Lip, 2009
Janusz napisał/a:
z tylnych.... czyli ze co?? ze mam grandtuta?? kuźwa... po niezłym dzwonie musi byc ze taki mały ten grandtur
albo ktos wozil duzo ziemniakow + butla lpg + lopata itp i wsadzil z kombiaka zeby tyl wyzej stal fydi - Nie 19 Lip, 2009 Janusz, nie ma nikt aparatu w rodzinie? czy Ci rodzice nie dają? Pożycz od sąsiadów jak cośLoko - Nie 19 Lip, 2009
Janusz napisał/a:
z tylnych.... czyli ze co?? ze mam grandtuta?? kuźwa... po niezłym dzwonie musi byc ze taki mały ten grandtur
No to to jest raczej niemożliwe, żeby to była ta sprężyna weiteca, bo na tył ona jest za długa, miał byś mocno podniesiony tył , także to jakaś mega zbieżność onzaczeń, że dwóch producentów oznaczyło idealnie tak samo swoje sprężyny.