MoRToN - Pon 23 Mar, 2009 Niestety ceny sie zrobiły z dupy przez ojro, chyba zeby faktycznie z jukeja ssać.MoRToN - Pon 23 Mar, 2009 w jukeju tez 190 funtów, drogo kurna Kamilbike - Pon 23 Mar, 2009 Kurde jak do Rovera czesci nie bylo to do Punto sa, ale kosztuja tyle ze szok Jakas katastrofa.TOXIC - Wto 24 Mar, 2009 No ja tez kupowalem po 300 z kawalkiem ale prawie rok temu. Kupowalem od jedenj z firm sprzedajacych na allegro, wieczorkiem moge podac Ci namiaryKamilbike - Wto 24 Mar, 2009 ok to bede czekal. Ja wlasnie przez allegro zalawtiam i policzyli mi 459zl szt. Koni.com.pl 530 chca za sztKamilbike - Wto 24 Mar, 2009 W Blue City krzykneli 449zl za szt, takze coraz lepiej
Dobra, amory kupione. Beda za 2 tyg Anonymous - Wto 14 Kwi, 2009 tak jeszcze dodam 3gr ale dla b8
jezdze właśnie chwilowo CRXem B16a1 z seryjną sprężyną ale z b8-ke (przód i tył) i musze przyznać, że świetnie się prowadzi, jest lekko twardo, ale jest to chyba idealne zestawienie na miasto i jakieś "wyścigi/rajdy" nie wiem jak tor .... wcześniej było jakieś koni (coś lepszego) i było zdecydowanie gorzej ....nox - Śro 15 Kwi, 2009 JA się podepnę pod temat do eibacha -30 co będzie najlepsze b6 czy b8 ?? b6 ponoć to zawias do -30 b8 do większych obniżeń ale jest jeszcze inna kwestia auto będzie jeździć przede wszystkim po mieście i nie ma sie z niego zrobić gokart który zestaw powinien być lepszy ?saxorulez - Śro 15 Kwi, 2009 Na miasto B6, miałem w saxo i miód w prowadzeniu.
Auto pomimoże twardsze lepiej wybiera i zrobiło się łatwiejsze w prowadzeniunox - Śro 15 Kwi, 2009 ale na ori sprężynie maiłeś prawda?saxorulez - Śro 15 Kwi, 2009 tak i byłem naprawdę baardzo zadowolony. Oczywiście mówię o Saxo bo może w innym aucie może być fuck upmichool_vt - Śro 15 Kwi, 2009 u znajomego w 200sx, założony eibach pro kit i b6, tył było ciężko ugiąć, także mi się wydaje ze te amory się różnią charakterystyka dla poszczególnych autMoRToN - Śro 15 Kwi, 2009 wow to faktycznie, bo b6 + eibach to bardzo mientki zestaw.Mick - Nie 19 Kwi, 2009
nox napisał/a:
JA się podepnę pod temat do eibacha -30 co będzie najlepsze b6 czy b8 ?? b6 ponoć to zawias do -30 b8 do większych obniżeń ale jest jeszcze inna kwestia auto będzie jeździć przede wszystkim po mieście i nie ma sie z niego zrobić gokart który zestaw powinien być lepszy ?
ale do Pandy chyba nie robią B6 i B8 Kamilbike - Nie 19 Kwi, 2009 Proste ze do Pandy tez robia