To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Techniczne - Koni Sport czy Bilstein B6

MoRToN - Pon 23 Mar, 2009

Niestety ceny sie zrobiły z dupy przez ojro, chyba zeby faktycznie z jukeja ssać.
MoRToN - Pon 23 Mar, 2009

w jukeju tez 190 funtów, drogo kurna ;/
Kamilbike - Pon 23 Mar, 2009

Kurde jak do Rovera czesci nie bylo to do Punto sa, ale kosztuja tyle ze szok :/ Jakas katastrofa.
TOXIC - Wto 24 Mar, 2009

No ja tez kupowalem po 300 z kawalkiem ale prawie rok temu. Kupowalem od jedenj z firm sprzedajacych na allegro, wieczorkiem moge podac Ci namiary
Kamilbike - Wto 24 Mar, 2009

ok to bede czekal. Ja wlasnie przez allegro zalawtiam i policzyli mi 459zl szt. Koni.com.pl 530 chca za szt
Kamilbike - Wto 24 Mar, 2009

W Blue City krzykneli 449zl za szt, takze coraz lepiej :)

Dobra, amory kupione. Beda za 2 tyg :)

Anonymous - Wto 14 Kwi, 2009

tak jeszcze dodam 3gr ale dla b8

jezdze właśnie chwilowo CRXem B16a1 z seryjną sprężyną ale z b8-ke (przód i tył) i musze przyznać, że świetnie się prowadzi, jest lekko twardo, ale jest to chyba idealne zestawienie na miasto i jakieś "wyścigi/rajdy" nie wiem jak tor .... wcześniej było jakieś koni (coś lepszego) i było zdecydowanie gorzej ....

nox - Śro 15 Kwi, 2009

JA się podepnę pod temat do eibacha -30 co będzie najlepsze b6 czy b8 ?? b6 ponoć to zawias do -30 b8 do większych obniżeń ale jest jeszcze inna kwestia auto będzie jeździć przede wszystkim po mieście i nie ma sie z niego zrobić gokart który zestaw powinien być lepszy ?
saxorulez - Śro 15 Kwi, 2009

Na miasto B6, miałem w saxo i miód w prowadzeniu.
Auto pomimoże twardsze lepiej wybiera i zrobiło się łatwiejsze w prowadzeniu

nox - Śro 15 Kwi, 2009

ale na ori sprężynie maiłeś prawda?
saxorulez - Śro 15 Kwi, 2009

tak i byłem naprawdę baardzo zadowolony. Oczywiście mówię o Saxo bo może w innym aucie może być fuck up
michool_vt - Śro 15 Kwi, 2009

u znajomego w 200sx, założony eibach pro kit i b6, tył było ciężko ugiąć, także mi się wydaje ze te amory się różnią charakterystyka dla poszczególnych aut
MoRToN - Śro 15 Kwi, 2009

wow to faktycznie, bo b6 + eibach to bardzo mientki zestaw.
Mick - Nie 19 Kwi, 2009

nox napisał/a:
JA się podepnę pod temat do eibacha -30 co będzie najlepsze b6 czy b8 ?? b6 ponoć to zawias do -30 b8 do większych obniżeń ale jest jeszcze inna kwestia auto będzie jeździć przede wszystkim po mieście i nie ma sie z niego zrobić gokart który zestaw powinien być lepszy ?

ale do Pandy chyba nie robią B6 i B8 ;P

Kamilbike - Nie 19 Kwi, 2009

Proste ze do Pandy tez robia :P