Bad-i - Wto 24 Mar, 2009 slowo, nie poznaje Go saxorulez - Wto 24 Mar, 2009
ŁukaszS3 napisał/a:
le chodzi tylko o to ze się da że nie palnołem z tym przesuwaniem chłodnicy jak ŁYSY GRZYWKĄ W KANT KUL
no niestety palnąłeś bo w 16v to nie wiele da sie ruszyć, oskar ma 8v i tam może i ta chłodnica jest mniejsza
Poza tym nie ma to sensu - skoro są do 16v sprawdzone rozwiązania to po co wyważać otwarte drzwiMichał - Śro 25 Mar, 2009 dokladnie
i nie jest to lizanie dupy łukaszowi ( co robie w sumie czesto w realu, bo mnie prosi o to ) ale naprawde warto się go słuchać. Ja zawsze robiłem to co mi proponował, i nigdy sie nie zawiodłem ( kiedyś mówił że "kubły składane" są lepsze od zwykłych, ale chyba go głowa bolała )martin.h - Śro 25 Mar, 2009
saxorulez napisał/a:
no niestety palnąłeś bo w 16v to nie wiele da sie ruszyć, oskar ma 8v i tam może i ta chłodnica jest mniejsza
Nie wiem jak w Saxo (podejrzewam, że tak samo), ale w S16 i Rallye jest ta sama chłodnica.saxorulez - Śro 25 Mar, 2009 No wiec jeśli jest ta sama to tam naprawdę nei ma miejsca na tyle zeby warto ja było przesuwać.. zresztą whatever. jak ktoś chce przesuwać chłodnice żeby mu dmuchneło w dolot to proszę bardzo..
I tak tego nie poczujesz w formie lepszych osiagów na ulicy. Jak byś jechał 20km odcinek to te 2KM różnicy mają znaczenie a tak to szkoda dłubaniaOSKAR - Śro 25 Mar, 2009 Czizys !!!
Wciaz o tej chlodnicy!!!Mowilem,ze nei mam zamiary jej zmniejszac i nic z nia robic!!!!
Lepiej powiedzcie o tym dolocie ktory wkleilem w 1 poscie czy to sie nadaje.
Chłodnica nie bedzie przesuwana i kto to w ogole wymyslil.ŁukaszS3 - Śro 25 Mar, 2009 Łukasz ja nie twierdzę że przesuwanie chłodnicy jest dobrym pomysłem tylko o to ze się da że jest to technicznie możliwe nic więcej. Sam osobiście w swoim saxo miałem dolot Racelanda i w następnym nie chce widzieć niczego innego bo jest to super dolot do którego wystarczy dać lepszy filtr np ITG bądź Pipercros'a i mamy już naprawdę cacy dolot moim zdaniem. Zwłaszcza że już wymyśliłem sobie jak mu zapewnić dużo powietrza żeby zbytnio nie naruszać wytrzymałości przedniego pasa.Michał - Śro 25 Mar, 2009
Cytat:
Łukasz ja nie twierdzę że przesuwanie chłodnicy jest dobrym pomysłem tylko o to ze się da że jest to technicznie możliwe nic więcej.
spoko ziom
ale takim rozumowaniem, to chłodnice i na dach da sie przesunąćŁukaszS3 - Śro 25 Mar, 2009
Michał napisał/a:
ale takim rozumowaniem, to chłodnice i na dach da sie przesunąć
Taki off road tak? k-mart - Śro 25 Mar, 2009 nadal nie kumam skad Oskarowi przyszedl pomysl na przesuwanie chlodnicy....ŁukaszS3 - Śro 25 Mar, 2009
k-mart napisał/a:
nadal nie kumam skad Oskarowi przyszedl pomysl na przesuwanie chlodnicy....
To ja o tym powiedziałem pierwszy. A to dlatego że kiedyś o tym słyszałem że też to jest jakaś opcja.Greg - Śro 25 Mar, 2009 Bueheheh... ale wkręt robicie. OSKAR - Śro 25 Mar, 2009 Nie wkret tylko jak Key nie czyta calego tematu tylko walnie swoje kilka slow zeby zamet zrobic
Za to go kocham
Dolotem zajme sie jednak jutro,bo dzisiaj walczylem z mocowaniami ktore jada jutro do spawania
Ale nie pytac o to.Bedzie w pimpie za kilka dni.Michał - Śro 25 Mar, 2009
k-mart napisał/a:
nadal nie kumam skad Oskarowi przyszedl pomysl na przesuwanie chlodnicy....
buheheheheheheheh106 - Śro 25 Mar, 2009 albo zamontuj chlodnice od 16tki nie bedzie sie juz dalo przestawic i problem
rozwiaze sie sam