noxiu - powiem szczerze, nie widziałem. Ale nie wydaje mi się to tym samym co wymiana przedniej klapy.
Ale życze ci i bratu abyście sprzedali jak najszybciej.
a z iekawsci
dach , tylna, przednia klapa, i coś jeszcze ? szyby ?nox - Czw 26 Mar, 2009 Szyby o dziwo sie ostały.
Jak by kogoś interesowały mam zdjęcia po gradobiciu .
Oraz w ASO hondy robili dokumentacje fotograficzną właśnie z wymiany dachu dla ubezpieczyciela .
Mnie się wydaje że z dwojga złego lepiej było wymienic ten dach niż szpachlować wgnioty.Jakarti - Czw 26 Mar, 2009
nox napisał/a:
lepiej było wymienic ten dach niż szpachlować wgnioty.
zawsze jest lepiej szpachlowac. zawsze!Anonymous - Pią 27 Mar, 2009 Gdzieś miałem zdjęcia wymiany dachu na karbonowy,ale nie mogę ich znaleźć.Dach jest przymocowany na nitach.Walle - Pią 27 Mar, 2009 ja kupuję tylko auta z wymienionymi dachami, innych nie biorę pod uwagę. Wymieniony dach - znaczy ktoś dbał o auto. Niestety mało sie ostało takich egzemplarzy....
w moim accordzie niestety jest oryginalny, jak myślicie - w razie czego pewnie będzie ciężko sprzedać?M - Pią 27 Mar, 2009 Jak dorzucisz darmowy polsat sport to pewnie łatwiej Walle - Pią 27 Mar, 2009 Oka, idzie ogłoszonko po domach mediowych nox - Pią 27 Mar, 2009 można zamknąć.