masz z czymś trudność ?Anonymous - Nie 05 Kwi, 2009 ? ja nie mam, nie wnikam w niczyje trudnosci. nie sadzilem ze masz za co sie obrazac. skasowane.Gaydek - Nie 05 Kwi, 2009 Szkoda.
Obejrzałem powtórkę części pierwszej na TVN i miałem podobne odczucia jak JMK.
Na Szybko i wściekle się nie wybieram. Obejrzę jak będzie for free w TV .Anonymous - Pon 06 Kwi, 2009 Byłem zobaczyłem , mało nielegalnych wyścigów fabuła kryminalistyczna trochę przyćmiła pierwotny sens filmu ogólnie mało wyścigów więcej wątków kryminalistycznych
Ale w sumie nie mam nic przeciwko ;] nox - Pon 06 Kwi, 2009 Co było w tym gifie ?? no nie widziałem ;( A zawsze mnie intrygowało za co ludzie się tak urażają
Co do filmu byłem wczoraj.
Dresów mase tjuningowanych fur na parkingu jeszcze więcej Film... Nie był tragiczny oczywiście jak się szło z świadomością co się zobaczy to nawet mi się podobał nieco śmieszny przez karykaturalne ukazanie rzeczywistości streetracingu która rzekomo panuje. No i jak te muscle carsy skręcają nie wiedziałem
Mina podnieconego dresa wsiadającego do swojej neon calibry bezcenne ...Bart - Pon 06 Kwi, 2009 gif był okay, Stef jakiś drażliwy jest mi - Pon 06 Kwi, 2009 dawać tu tego gifa!Stf - Pon 06 Kwi, 2009 był dwuznaczy. nie ujmują mnie takie gify a poza tym wczoraj faktycznie trochę przewrazliwiony byłem.mi - Pon 06 Kwi, 2009 czyli co - nawet Tobie nie przeszkadza dziś, si?
Dawać tu tego gifa!Bart - Pon 06 Kwi, 2009 zdradzę tylko, że gif opierał się na tych dwóch zdjęciach:
to i następne Stf - Pon 06 Kwi, 2009 no kufa nie macie innego zajęcia ? to że nędznie wyszedłem to jest powód do onanizowania się nad nimi ? pomijam mocne ot.nox - Pon 06 Kwi, 2009 STF wyluzuj bo nazbyt spięty jesteś coś...Stf - Pon 06 Kwi, 2009 spoko loko.nox - Pon 06 Kwi, 2009