Greg - Pon 27 Lip, 2009 Wypas, po prostu kozak! Gratuluję umiejętności i mega zajawki! Wszystko wygląda tip-top. Ciekawi mnie jakie są koszty u Ciebie jakiegoś projektu + oklejenia?
Powodzenia w rozwoju biznesu! CHRZANEK - Pon 27 Lip, 2009
The Mc napisał/a:
BMW B.Chranowskiego i tego hachiroku
Bartek to moja rodzina, a hatchiroku jeździ Jakub Skomo-rucha M - Pon 27 Lip, 2009 Hachi Chrzaniu
Hachi 8 Roku 6
AE86
Misiek_lbn - Pon 27 Lip, 2009 oooooooooo, nie wiedziałem że Piotr u Ciebie oklejał gruz !!
widziałem foty zanim poszły do gazetki, super super podobuje mi się efekt końcowy leon - Pon 27 Lip, 2009 ale zajawka zayebiste!!
gratuluje mega pomyslu i tegiej głowy z takimi pomysłami rasta - Pon 27 Lip, 2009 Mega robota Rudello - Pon 27 Lip, 2009 Fajnie z chłopaki u Ciebie okleja
Projekty widziałem juz dawno ale nie widzialem ze to twoj design. Graty !Gaydek - Pon 27 Lip, 2009 Bardzo fajnie się to prezentuje, gratuluję .
Jeszcze powiedz, że masz znajomości w TOMSONie .Janusz - Wto 28 Lip, 2009 wow.. wygląda to mega profi.... powaga....lenny - Wto 28 Lip, 2009
Janusz napisał/a:
wygląda to mega profi.... powaga....
bo theMC jest profi...
powaga!saxorulez - Wto 28 Lip, 2009 ale nadal nie doczekałem się odpowiedzi czy w tm artykule jest jakiekolwiek info ze to robił STICAR?106 - Wto 28 Lip, 2009
saxorulez napisał/a:
ale nadal nie doczekałem się odpowiedzi czy w tm artykule jest jakiekolwiek info ze to robił STICAR?
The Mc napisał/a:
Oba projekty są moje a to co jest dla mnie fajne ze w artykule wspominają ze projekt graficzny został wykonany przez STICAR.
Rudello - Wto 28 Lip, 2009
saxorulez napisał/a:
ale nadal nie doczekałem się odpowiedzi czy w tm artykule jest jakiekolwiek info ze to robił STICAR?
na pierwszej stronie. Jest podhighlightowane The Mc - Wto 28 Lip, 2009
saxorulez napisał/a:
Boro na pierwszej stronie i na ostatniej stronie gdzie sa opisane modyfikacje w dziale "STYL" napisali "projekt i wykonanie STICAR"
Dzieki Panowie za mile slowa, to bardzo motywujace anjas - Wto 28 Lip, 2009 jeszcze ja chciałem napisać, że projekty są zajeeeebisteeee