CHRZANEK - Czw 09 Kwi, 2009 Wczoraj jechałem ze Stefanem golfem i wg mnie to auto JEDZIE.
Jezeli małe saxo bez suszarki jedzie tak samo to efekt musi być jeszcze lepszy.
Co do skrecania tutaj byłbym ostrożniejszy bo pamietam jak sam nie doceniałem Stf'a.
Na tych kołach Stefan ma powierzchnię styku z asfaltem jak 4 kartki A4, a saxo ma 4 pocztówki
Tak czy inaczej myślę że w kategorii 1,6 N/A Łukasz jest mocnym graczem.
Sugerował bym Saxorulez vs eMAnonymous - Czw 09 Kwi, 2009 Nieźle ..... to jest piękne
teraz pora by zniszczyć jakaś Honde M - Czw 09 Kwi, 2009
Marcel 08 napisał/a:
Nieźle ..... to jest piękne
teraz pora by zniszczyć jakaś Honde
Hehehe Marcel czyżbyś rzucił Łukaszowi rekawice?Anonymous - Czw 09 Kwi, 2009 tak twoja ręką OSKAR - Czw 09 Kwi, 2009 hahahahah em vs saxoloruuula
to by bylo niezle M - Czw 09 Kwi, 2009 ja sie z Rabim ciąłem jak miał 142kobyłki i szliśmy równo.
Od tej pory nic nie zmieniłem w setupie.M - Czw 09 Kwi, 2009
Marcel 08 napisał/a:
tak twoja ręką
moją ręką to mogę Cie conajwyżej pasować na rycerza Anonymous - Czw 09 Kwi, 2009 oj chciałbyś eM chciałbyś KonradMK - Czw 09 Kwi, 2009
eM napisał/a:
Marcel 08 napisał/a:
tak twoja ręką
moją ręką to mogę Ci conajwyżej pomasować rycerza
bardzo interesujące wyznanie Anonymous - Czw 09 Kwi, 2009
KonradMK napisał/a:
eM napisał/a:
Marcel 08 napisał/a:
tak twoja ręką
moją ręką to mogę Ci conajwyżej pomasować rycerza
bardzo interesujące wyznanie
to jest chyba tzw. na holendra M - Pią 10 Kwi, 2009 dewianci k-mart - Pią 10 Kwi, 2009 Marcel co z megana?OSKAR - Pią 10 Kwi, 2009 Juz nie gadaj eM,ze nic nei zmieniales
Ja chce to zobaczyc i potem carlos i Mick,albo nie Mick to nie bo jego CTR tylko w garazu stoi i pachnie
no to inne hanie robiące HAŁAS!!!!
KonradMK - Pią 10 Kwi, 2009 moja robi tylko hałas PiTT - Sob 20 Cze, 2009 no to ciekawe jak będzie wyglądała konfrontacja z moim golfem
musimy się spotkac
z ciekawostek wczoraj trafiły mi się 2 kile pod rząd
(ok. może się nie ścigali)
1. tak czy inaczej, pierwsze światła ja na lewym
widzę w lusterku, że jakieś niebieskie 206 skacze na prawy pas z zatoczką
na zielone spokojnie ruszam, do 1.4zl nie ma walki, odpuszczam przed wiaduktem i zwalniam, wtedy przelatuje obok mnie na pełnej bombie 206RC
2. impreza wrx ok. 2005-2006
tak samo rusza ze zwężenia, więc go nie cisnę speclajnie tylko daję wjechać na mój pas, potem dzida, mijam subaru, w połowie jego drzwi chyba się zorientował że ide pełnym ogniem i docisnął, ale bez większego efektu, zostaje w tyle
zaznaczam że może wcale się nie ścigali, tylko nie wiem czemu potem jeden i drugi poleciał po liniach ciągłych/zakratkowanych żeby tylko wbić się kilka aut przede mnie
ps. sorry za zaśmiecanie, ale nie chce mi się zakładać nowego