rasta - Pon 13 Kwi, 2009 Szlifierka kątowa jest na stanie więc na pewno damy radę k-mart - Pon 13 Kwi, 2009 tu tez mogeGreg - Pon 13 Kwi, 2009
Mick napisał/a:
ale jest przecież też folia carbonowa na allegro - koszt do 10 pln i taką przecież można coś zrobić.
np w moim można tą paskudną białą deske rodzielczą tym trzasnąć i zobaczymy czy da oczekiwany efekt.
Chyba nie mówisz poważnie... Taka folia to obciach nad obciachy... Bad-i - Śro 15 Kwi, 2009
Marcel 08 napisał/a:
Bad-i napisał/a:
kurcze kto mi pomoze wyjac deske ?? (po tym jak mam klatke ciezko jakos mi do niej podejsc)
zostaw u nas może wyjmiemy
laweta z clio do Was bedzie kosztowala wiecej niz cala operacja Mick - Czw 16 Kwi, 2009
Greg napisał/a:
Mick napisał/a:
ale jest przecież też folia carbonowa na allegro - koszt do 10 pln i taką przecież można coś zrobić.
np w moim można tą paskudną białą deske rodzielczą tym trzasnąć i zobaczymy czy da oczekiwany efekt.
Chyba nie mówisz poważnie... Taka folia to obciach nad obciachy...
to wymyśl coś lepszego...
na malowanie nie mam pomysłu, a taki "pseudo" Carbon chyba jest nie goopim pomysłem...nox - Czw 16 Kwi, 2009 Niby obciach ale np Sama Honda np w accordzie gdzie są wstawki "carbonowe" to jest zwykła okleina a nie prawdziwy carbon .M - Czw 16 Kwi, 2009 Nox ale seryjne wstawki maja sie tak do aftermarketowych jak piernik do wiatrakanox - Czw 16 Kwi, 2009 I tak i nie Ale z tegco co wiem to w przypadku Micka lepsza była by taka "carbonowa" nowina niż to co ma aktualnie .Greg - Czw 16 Kwi, 2009
Mick napisał/a:
to wymyśl coś lepszego...
na malowanie nie mam pomysłu, a taki "pseudo" Carbon chyba jest nie goopim pomysłem...
Pseudo carbon jest gów.nem dla wieśniaków. Wiem, bo mam. Citroen tak pięknie zaprojektował zegary że musieli tam użyć pseudo carbonu.
A powaznie - czemu właśnie nie flok? Zamsz? Pomaluj na czarny mat?rasta - Czw 16 Kwi, 2009 Dawaj Mick tą konsolę to się poflokuje i tyle
Nie śmiecić mu tu qarwa ...Jakarti - Czw 16 Kwi, 2009
Greg napisał/a:
Pseudo carbon jest gów.nem dla wieśniaków. Wiem, bo mam. Citroen tak pięknie zaprojektował zegary że musieli tam użyć pseudo carbonu.
w ktorym miejscu?? po ile ten wegiel mozna sprzedac?? Vlodarsky - Pią 17 Kwi, 2009
Jakarti napisał/a:
w ktorym miejscu?? po ile ten wegiel mozna sprzedac??
Ty go chyba nie masz na szczęście Greg - Pią 17 Kwi, 2009
Jakarti napisał/a:
Greg napisał/a:
w ktorym miejscu?? po ile ten wegiel mozna sprzedac??
Ja mam wersje bez shiftlighter'a.
EOTAnonymous - Sob 25 Kwi, 2009 chłopaki cięzko tyraja
Bart - Nie 26 Kwi, 2009 widać, że nawet rowery flokują