Anonymous - Wto 14 Kwi, 2009 za waskie w ramionach za szerokie w pupie jak dla mnie ale ja nie jestem normalnyGeKo - Śro 15 Kwi, 2009 JMK: Ten pierwszy fotel to Sparco Corsa, obecnie już kultowy model, bardzo wygodny rewelacyjne trzymanie, do produkcji wszedł bodajże w 2000r lub 1999. ten następny Pro 2000 To dość stary fotel rozwinięcie modelu pro. Oczywiście każdy można kupić w wersji fiberglass za dużo mniej pesos. Swego czasu Igor z Hydrotexu miał Corse w cenie 1600zł.
Co do Momo wg mnie to foteli oni fajnych nie robią. w Fotelach to Sparco i Recaro rządzą, jeszcze Cobra i Corbeu robi fajne dupościski.Anonymous - Śro 15 Kwi, 2009 Replik gt3 w tomsonie w wawie juz nie maja takze sie nie usiade... ale przypomnialo mi sie ze siedzialem kiedys w zajebistym dosc tanim fotelu w miniaku, nawet wiem ktorym, lece sprawdzic co to byloMaciusiowy - Śro 15 Kwi, 2009 co do bride'a to chyba lepiej kupic na ebayu - wychodzi (nawet z przesyłką) o niebo taniej niż u nas. Swego czasu szukałem do swojego pary bride'a i koleś z passwordjdm chciał mi pocisnąc takie używki za cenę wyższą od nowych na ebayu - Anonymous - Śro 15 Kwi, 2009 no ale wez se to wyslij albo przytachaj... masakraMaciusiowy - Śro 15 Kwi, 2009
JIMEK napisał/a:
no ale wez se to wyslij albo przytachaj... masakra
coprawda trochę takie pół-kubły, ale jak na karbon, to cena całkiem "atrakcyjna"CHRZANEK - Śro 15 Kwi, 2009
GeKo napisał/a:
Sparco Corsa, obecnie już kultowy model,
W pierwotnej wersji miał standardowa poduche pod uda, obecnie wystepuje w wersji z dzielona - a więc same zalety
GeKo napisał/a:
ten następny Pro 2000 To dość stary fotel rozwinięcie modelu pro.
Rzecz gustu - dla mnie wygodniejszy od Corsy
GeKo napisał/a:
Momo wg mnie to foteli oni fajnych nie robią.
Co racja to racja.
Jedynie topowe SAFARI się nadaje - ale nie wyrózniaja się niczym pośród innych foteli z uszami.
Wg mnie bardzo dobry fotel bez uszu to O.M.P ARS - miałem takiego jak jezdziłem w rallycrossie106 - Śro 15 Kwi, 2009 z godnych polecenia jest jeszcze sparco rev....Jaco - Śro 15 Kwi, 2009 A co powiecie o fotelach TOORA ?
http://sklep.imracing.pl/index.php?cPath=29Anonymous - Śro 15 Kwi, 2009 dobra kto rospozna bo stracilem z typem lacznosc troche? na pewno szparko ale ktore?
zajebiscie wygodne byly!! a moze to kwestia rozmiaru??
ŁukaszS3 - Śro 15 Kwi, 2009 Siadłem na dupie! Japierdole jaki Miniak! Zostałem w ciężkim szoku, to tyle...Anonymous - Śro 15 Kwi, 2009 cooper ma ze stodwadziescia koni ale skreca jak nie szura Anonymous - Śro 15 Kwi, 2009 jest wiecej ale nie ma napisu ktory model nox - Śro 15 Kwi, 2009 Sparco TORINO 2Jaco - Śro 15 Kwi, 2009 Mini MISTRZ...