kaziu1985pn - Pią 03 Wrz, 2010 do tego obroty użytkowe 5- 9,8 tyś, niezła kosiarka Vlodarsky - Pią 03 Wrz, 2010 a smarowanie tam jest ? jakie ? Ranyyy to może normalnie jeździć ?bizon - Pią 03 Wrz, 2010
Vlodarsky napisał/a:
Ranyyy to może normalnie jeździć ?
wolne obroty ma na 3 tysiacach i do jazdy najlepiej zakladac pieluche, ale mozna saxorulez - Pią 03 Wrz, 2010 staram sie wydobyć full spec do tego furacza saxorulez - Pią 03 Wrz, 2010 106 z tym silnikiem +200KM które wklejałem stronę wcześniej zrobiło na 1/4
DAVID PATERSON
12.734 sec 1/4 mile
Fuck... mega szybko. To jest w budzie S1 i waży 692kgsaxorulez - Nie 05 Wrz, 2010 wiem że z niecierpliwością czekacie na speckę silnika 300KM ale juz wiem że jest to confidential.. projekt powstawał kilka lat. Na szczęście mam numer katalogowy wałków które użyto do tego projektu i postaram sie tym szybko pochwalićGeKo - Nie 05 Wrz, 2010 saxorulez, kurcze troche to dziwne bo przecież 306maxi mialy po 300KM i osiągały chyba te moce wcześniej, dlatego dziwne mi sie wydaje co tu do utajniania jest.
edit: he he jednak nie 308KM przy 11000rpm saxorulez - Pon 06 Wrz, 2010 GeKo,
zasadniczo zbudowanie takiego silnika to chyba nie jest hop siup - stą właściciel sie broni przed podawaniem modyfikacji. Podejrzeam zę tam wszystko poząwszy od wałków skońzcywszy na wale korbowym to full customGeKo - Pon 06 Wrz, 2010 No jak buduje sam, to może utajniać, tylko po co wyważać otwarte drzwi skoro wszystko swego czasu było dostępne w Peugeot sport (oczywiście w chorych pieniądzach ale było) względnie jest dostępne w firmach które do tej pory serwisują takie rajdówki.martin.h - Pon 06 Wrz, 2010
GeKo napisał/a:
było dostępne w Peugeot sport (oczywiście w chorych pieniądzach ale było) względnie jest dostępne w firmach które do tej pory serwisują takie rajdówki.
W chorych pięniądzach, ale raczej mniejszych niż custom Barejka - Śro 08 Wrz, 2010 ciekawe jakie tam walki siedza http://www.youtube.com/wa...feature=relatedVlodarsky - Śro 08 Wrz, 2010 pewnie seria + zj.ebany silnik krokowy
a co do wałków to jeden chodzi do okoła i filmuje saxorulez - Nie 12 Wrz, 2010
Kolejny udany profil, wałki + program = 20KM więcej w EW10J4saxorulez - Nie 31 Paź, 2010 Nie dawno mieliśmy okazję sprowadzić dla znanego tutaj tunera zestaw przepustnic do 106/Saxo które w tej chwili (przynajmniej na moim poziomie wiedzy) jako jedyne spełniają homologację tego auta, tak to wygląda:
106 - Pon 01 Lis, 2010 gdzie jest bad-i?? i czemu on tego nie ma u siebie?
sponsoruje go catcams..... a w aucie wyszlo "marne" 165 KM