ICE - In Car Entertainment - Internet Mobliny - ktory??
Jakarti - Śro 20 Maj, 2009 fajnie,
dzieki za rozmowe.
juz wczesniej podjalem decyzje ale Jaco mnie utwierdzil.
biere Play'a 106 - Śro 20 Maj, 2009 poniewaz wszystko rozchodzi sie o zasieg nie da sie jednoznacznie powiedziec ktory
jest najlepszy. wszystkie sieci maja w ofercie mniej wiecej te same modemy download
hsdpa do 7.2 Mbit. roznice wynikaja tylko z pokrycia siecia. plus w najblizszym czasie
odpala 10 Mbit. radiolinie sa juz gotowe, choc na razie nie wszedzie i nie sa jeszcze
udostepnione komercyjnie, ale to kwestia czasu.
jaka zanim zwiazesz sie umowa wez sobie to na probe. jak nie da sie w playu to
wez od kogos modem (w 99% wszystkie modemy w plusie sprzedawane sa bez
simlockow) do tego starter play na karte i zobacz jak bedzie ci dzialalo...
i jak nie potrzebujesz tego na juz to w niedlugim czasie w plusie powinny byc tez nowe
plany taryfowe.....
Jakarti - Śro 20 Maj, 2009 w playu mam test i umowe na 12 miesiecy wiec w najgorszym razie oddam po tygodniu.. a jak sie spodoba to za rok spokojnie mozna to zmienic, ew. przedluzyc, a dodatkowo jest najtaniej..
poza tym Internet bedzie uzywany glownie poza zasiegiem hsdpa.. wiec predkosc przesylu danych nawet jesli deklarowana milion nie jest dla mnie tak istotna..Greg - Śro 20 Maj, 2009 Ja mam służbowego iPluszcza. Nie jestem jakoś specjalnie zadowolony. Dobiła mnie sytuacja gdy usiadłem z kumplem na targach w Chorzowie - on z Samsungiem NC10 i wbudowanym modemem + iPlus, ja ze swoim Asusem i modemem na Express Slot (czy jakoś tak - tym wtykanym ) i jemu te same sajty odpalały się 3 razy krócej. Samsung ma chyba lepszy modem ale ku.rwa, zasięg tam był kiepski - jakaś masakra.Michał - Wto 15 Wrz, 2009 do jutra się musze zdecydować
coś się zmieniło ? któryś operator jakoś wybił się ostatnio ?Cartoon - Wto 15 Wrz, 2009 http://orangecdma.wp.pl/
.... czemu orange ?M - Wto 15 Wrz, 2009 orange = tp sa bizon - Wto 15 Wrz, 2009 nie wiem jak dziala reszta ale blueconnect zapier.dalal mi i na plazy w chalupach, w karpaczu i w kazimierzu dolnym.
zero zastrzezen.Cartoon - Wto 15 Wrz, 2009
Michał napisał/a:
.... czemu orange ?
Jako jedyni mają dostępny net po cdma. W Warszawie nie odczujesz takiej różnicy, ale na każdej wiosce owszem...vojt3k - Śro 16 Wrz, 2009 byle nie blueconnect !nox - Śro 16 Wrz, 2009 Ja z Orange miałem same problemy gubił zasięg zwaniach były przerwy itp używałem go przede wszystkim w Katowicach .strick - Śro 16 Wrz, 2009 Znajoma ma ere i tez nie jest zadowolona, tez w katowicach często miewała problemy.nox - Śro 16 Wrz, 2009 Teraz śmigam na PLayu i bardzo sobie chwale .Cartoon - Śro 16 Wrz, 2009 PLAY np nie ma zasięgu na kabatach Koleżanka zakupiła i okazało się, że nie ma szans nawet gg odpalić na tym...