bizon - Śro 12 Sie, 2009 foty zacne, szkoda, ze exifow nie zostawiaszbudzik - Śro 12 Sie, 2009
bizon napisał/a:
foty zacne, szkoda, ze exifow nie zostawiasz
Jak to?Nie usuwam.W czym foto przeglądasz?
Ja w Infranview wszytsko widze TomsoN - Śro 12 Sie, 2009 ja tam widze exify w exifread Olympus E-300 itp itdbizon - Śro 12 Sie, 2009 mhm, jak zapisze i otworze np w irfanie to faktycznie widac. bezposrednio w przegladarce nie. dziwne.budzik - Wto 09 Mar, 2010 Dawno nic nie pokazywałem.
Takie ostatnie wypociny z planu filmu "Czarny Czwartek" w reżyserii Antoniego Krauze.
Bart - Wto 09 Mar, 2010 jest klimacik!Jakarti - Czw 11 Mar, 2010
budzik napisał/a:
jest klimacik!
no jest , tylko te kamery troche nie pasuja do tamtych czasow Loko - Pią 12 Mar, 2010 JAKARTI ODSTAW TO!!!, tak patrze i patrze i nie wiem gdzie Ty dostrzegłeś te kamery Jakarti - Pią 12 Mar, 2010
Loko napisał/a:
JAKARTI ODSTAW TO!!!, tak patrze i patrze i nie wiem gdzie Ty dostrzegłeś te kamery
pod wiatą na pierwszym zdjeciu Loko - Pią 12 Mar, 2010
Jakarti napisał/a:
Loko napisał/a:
JAKARTI ODSTAW TO!!!, tak patrze i patrze i nie wiem gdzie Ty dostrzegłeś te kamery
pod wiatą na pierwszym zdjeciu
To są lampy, takie z długimi żarówkami od których zawsze mnie bolą oczy , spójrz na zdjęcie numer dwa tam widać wyraźniej martin.h - Pią 12 Mar, 2010 Super zdjęcia Budzik możesz napisać coś więcej nt. filmu?Jakarti - Pią 12 Mar, 2010
Loko napisał/a:
To są lampy, takie z długimi żarówkami od których zawsze mnie bolą oczy , spójrz na zdjęcie numer dwa tam widać wyraźniej
buahahaha,
jarzyniówy znaczy sie.
masz racje budzik - Pią 12 Mar, 2010 No własnie tak się zastanawiałem gdzie tam widać kamery
Loko napisał/a:
To są lampy, takie z długimi żarówkami od których zawsze mnie bolą oczy
Dokładnie,ale i tak były tylko atrapami
Co do filmu.
Film będzie opowiadać o zdarzeniach w Gdyni w Grudniu 70r, na podstawie podstawie losów gdyńskiego stoczniowca Brunona Drywy, który 17 grudnia zginął od strzału w plecy, a także na podstawie relacji i dokumentów, są dziennikarze Mirosław Piepka i Michał Pruski. Obaj jako kilkunastoletni chłopcy byli świadkami wydarzeń w Gdańsku i Gdyni.
Super sprawa taki plan filmowy,podoba mi się to budzik - Czw 09 Lut, 2012 Ale odkopie
Niemy - Czw 09 Lut, 2012 piękne zdjęcia (choć ja się nie znam)