lenny - Wto 26 Maj, 2009 ooo.... piękny temat... też dzisiaj rano relaksowałem się śmigając kosiareczką po moim małym ogródeczku...:)
mam elektryczną stihla, elegancki żółty kolorek...
M - Wto 26 Maj, 2009 Stare pryki jesteście, najlepiej kosi sie trawę kosą, tak robi Kondzia stary w żniwastrick - Wto 26 Maj, 2009 Jakis czas temu szukalismy z kumpelm kosiarki do jego firmy ogrodniczej.
Wszedzie mowili jedno, obojetne jaka firma, wazne aby był silnik Brigssa!
Wkoncu kupił kumpel Victusa z brigssem 5,5km i jest spoko. Przetrwała 3 lata w firmie.
Ostatnio kosiłem z silnikiem 3km i było troche mało.Gaydek - Wto 26 Maj, 2009 Kosę też mam, ale to pamiątka po dziadkach chyba .
Idę kosić .dzik - Wto 26 Maj, 2009 Jak mozecie polecac silniki BS? Przeciez to OHV, hondowskie w kosiarkach sa OHC wiec maja wiekszy potencjal do krecenia.kubas - Wto 26 Maj, 2009 honda rulez !! naprawde ta przednia os skretna robi robote dookola krzaczkow sie super jezdzi a i moc tez ma Anonymous - Wto 26 Maj, 2009 ja w zeszlym roku jak jeszcze dolar fajnie stał kupilem taką Kosiarke ,
i jestem bardzo, bardzo zadowolony, teren nierówny a radzi sobie fantastycznie, elektryczny starter jest idealny jak ja zgasisz nie trzeba ciagnac za sznur tylko przekrecasz kluczyk i jazda kosze ta kosiarka dzialke o powierzczni 28 arow tak ze jest co kosic. dobrze sprawdzasie funkcja mielenia trawy, polecam goracoBad-i - Śro 27 Maj, 2009 lenny czemu kupiłeś elektryczną skoro masz bene za free ??anjas - Śro 27 Maj, 2009
Bad-i napisał/a:
lenny czemu kupiłeś elektryczną skoro masz bene za free ??
kosiarką trudno uciec ze stacji lenny - Śro 27 Maj, 2009 nie trudno:) tylko trampeksy trzeba mieć dobre i pamiętać, żeby zwinąć kabel przez zwiewaniem:)anjas - Śro 27 Maj, 2009
lenny napisał/a:
nie trudno:) tylko trampeksy trzeba mieć dobre i pamiętać, żeby zwinąć kabel przez zwiewaniem:)
no właśnie w spalinówce kablem nie musiałbyś się przejmować Bad-i - Śro 27 Maj, 2009 a jakbys zrobil motor u Adamanta to mysle ze nawet by nie goniliKamilbike - Śro 27 Maj, 2009 Moj staruszek kupil rok temu jakas Honde ma podobno 3.5 kunia Zapytam go bo swego czasu mial zajawke na kosiarki zanim tej nie kupil, wiec troche temat ogarnal.MoRToN - Śro 27 Maj, 2009
GeKo napisał/a:
106
P.S ja mam wersję na "gwincie" hahahah
foty, foty !! jakie koło ?Niemy - Pon 01 Cze, 2009 popieram dzika, silnik tylko Hondy, serialnie
od 4,5KM wzwyż