martin.h - Nie 14 Cze, 2009 Nie słyszałem tej wypowiedzi Clarksona, a ma facet 100% racji. Pozamiatane M - Nie 14 Cze, 2009 W sumie mysle ze przyda sie naszemu forum zastrzyk nowych onanistów, to zawsze poprawia atmosferek-mart - Nie 14 Cze, 2009 nie wiem, z sportowymi wersjami pugow kojaza mi sie tylko:
205gti, 106gti, 306gti, 206rc
reszta to raczej wersje turystyczne...szymlorek - Nie 14 Cze, 2009
martin.h napisał/a:
szymlorek napisał/a:
o ile wsadzili tam quattro z S3 to mozesz być spokojny, pojedzie wszystkich
Porównywanie napędu w Fabii S2000 do S3 jest zupełnie bezsensowne. Haldex, kontra napęd na szperach płytkowych. Totalnie bez sensu.
Tak wiem że bez sensu, mam nadzieje że widziałeś w moich postach że wszystko co na pierwszej stronie było pisane miało tam mocno luźny charakter tak samo jak odniesienie jakiegokolwiek cywila do profi rajdówki
Mam świadomość różnic technologicznych nawet przy produkcji i przygotowaniu samego nadwozia pit - Nie 14 Cze, 2009
k-mart napisał/a:
nie wiem, z sportowymi wersjami pugow kojaza mi sie tylko:
205gti, 106gti, 306gti, 206rc
fajne są te turystyczne dzik - Nie 14 Cze, 2009 Popularnosc samochodw francuskich wynika glownie z ceny, wiadomo ze majac nieograniczony budzet kazdy wybierze szybszy, lepszy, mniej psujacy sie samochod japonski.
Gdanie ze samochody francuskie maja dusze jest usprawiedliwianiem samego siebie i podjetych polsrodkow w postaci francuskiego samochodu.pit - Nie 14 Cze, 2009
dzik napisał/a:
, mniej psujacy sie samochod japonski.
najlepiej właśnie to widze wśród znajomomych w hondach upalających tyle co ja.
Mnie na honde nie stać za drogie części
edit
I zastanawia mnie jeszcze jedna rzecz.
130 konny pug jedzie jak 150-160 konna ibiza,civic,colt,golf,sunny itd. ??Anonymous - Nie 14 Cze, 2009 ja powiem tyle ze żałuje ze nie kupiłem francuza M - Nie 14 Cze, 2009 Ja takżeMichał - Nie 14 Cze, 2009 dobry temat
taki miałem zamiark-mart - Nie 14 Cze, 2009
czy widzisz jakies inne "sportowe" oprocz tych ktore ja wymienilem?
Bo dla mnie 405t16 czy 406coupe nie maja nic z tym wspolnego...pit - Nie 14 Cze, 2009
czy widzisz jakies inne "sportowe" oprocz tych ktore ja wymienilem?
Bo dla mnie 405t16 czy 406coupe nie maja nic z tym wspolnego...
Skoro tak na to patrzysz to dotyczy się to wieksości producentów o japońskich nie wspomne.
VVTI czy IVT czy GTD czy GT czy GTX czy srartatata nie jest niczym sportowym.
Tak jestem zagorzałym fanatykiem szymlorek - Nie 14 Cze, 2009
dzik napisał/a:
nieograniczony budzet kazdy wybierze szybszy, lepszy, mniej psujacy sie samochod ...
NIEMIECKI !
grifin010 napisał/a:
żałuje ze nie kupiłem francuza
daruj ale Twoje sexualne wojaże nas nie interesują
pit napisał/a:
I zastanawia mnie jeszcze jedna rzecz.
130 konny pug jedzie jak 150-160 konna ibiza,civic,colt,golf,sunny itd. ?
130 konny pug to jedzie moze w 106 tylko że 106 w gwoli scisłości blizej do polo czy lupo a nie golfa..
W takim 6n2 gti 1.6 16v 125ps również jedzie chodź oczywiście do clio sporta mu brakuje ale bynajmniej wolny nie jest Michał - Nie 14 Cze, 2009 kiepo ze nie ma mabz'a PieQt - Nie 14 Cze, 2009 ha i pomyśleć, że pośrednio ja przyczyniłem się do tematu - lubię Niemców, ale zbyt byli pewni tegorocznego zwycięstwa w Le Mans
Na pewno nie można odmówić Francuzom ducha motorsportu i osiągnięć w tej dziedzinie - wcześniej i teraz