Myślę, że pełna ofert będzie już pod koniec wakacji.
ok,
to ja czekam na info i wtedy bedzie mozna popytac domy dziecka czy by chcialo cos takiego.. albo zeby sobie wybrali.
moga byc jeszcze puzzle takie w ramce The Mc - Śro 08 Lip, 2009 Jako kolega po fachu powiem ci ze bardzo fajne rzeczy robisz a ten projekt ma w sobie duzo uroku.
Podoba mi zalozenie zeby ograniczyc sie do czterech form, dzieki czemu calosc jest bardzo spojna i oryginalna. Powodzenia w projekcie, oby sie fajnie rozwijalo Maciusiowy - Śro 08 Lip, 2009
jacek czajka napisał/a:
Obrazek w ramce RIBBA z IKEI 90x30 cm 110zł bez ramki 50zł. Papier 170g+ laminat, kolory wychodzą super nasycone prawie jak na ekranie. Gwarancja na pigment 100 lat.
Jacek, Ty masz jeszcze takie obrazki? A większego nie dałoby się zorganizować?Jacek - Pią 09 Paź, 2009 uwaga! JUŻ SĄ! Książeczki dla dzieci.
7 różnych wzorów
format 14x14 cm
papier kreda 350g
cena: 9.90,-
zamówienia PW
Gaydek - Pią 09 Paź, 2009 O kurde, ale fajne. Jak to się stało, że ja tu wcześniej nie trafiłem?
Jacek, kibicuję projektowi. Dzieci nie mam, ale jak będę takie coś potrzebował, to kupię to coś u Ciebie.mi - Pią 09 Paź, 2009 Jacek, kibicuję projektowi. Dzieci nie mam, ale jak będzie trzeba to jakieś zrobię i kupię to coś u Ciebie.kubas - Pią 09 Paź, 2009 biore !! na pw sie dogadamy !Maciusiowy - Pią 09 Paź, 2009 super Jacek - Wto 19 Sty, 2010 na razie projekt stronki, czekam na uwagi
http://www.redesigned.pl/zoodiak/pP - Wto 19 Sty, 2010 jak otworzyłem na pierwszym razem to dostałem oczopląsu, za dużo kolorów i tekst w środku tego staje się niewyraźnyM - Wto 19 Sty, 2010 zgłaszam ze zawartość na moim 13'3 jest ucieta na dole i nie mozna scrollować Maciusiowy - Wto 19 Sty, 2010 ...i czcionka samego tekstu trochę nie pasująca do reszty. Jak na mój gust "za zwyczajna"nox - Wto 19 Sty, 2010 na moim 15 również przycięta , nie wiem gdzie wyłączyć muzykę i brakuje mi podglądu , powiększenie zdjęć w sklepie . to tak tyle od siebie.Vlodarsky - Wto 19 Sty, 2010 ujowa...
hehe żarcik bardzo kolorowo ale za mało czytelnie chyba ? no j.w. tekst za zwyczajny do zawartości.Jacek - Wto 19 Sty, 2010 spoko, to na razie test, czekam dalej na opinie