MotorSport - [DAY] StreetWarriors TRACK DAY - tor kartingowy Radom
Rudello - Czw 18 Cze, 2009 Pasazerka sobie znajde
ale fajnie by bylo chociaz w dwa auta zeby mnie tam nie zywcem nie zjedliCartoon - Czw 18 Cze, 2009 Panowie, są jeszcze 3 miejsca
Pp zastanowiłeś się już nad tematem? Michał - Czw 18 Cze, 2009 ja sie zastanawiam ...pP - Pią 19 Cze, 2009 Rudziutki, niestety nie dam rady. podliczyłem all i jednak nie dam rady Rudello - Sob 20 Cze, 2009 buła, buła ...
Street Warrionra nadochdzE! kosmita - Nie 21 Cze, 2009 Jeszcze są wolne miejsca!
Zapraszam chętnych:)Kamilbike - Pon 22 Cze, 2009 Jak mi ktos zaplaci za tor to moge wpasc Bart - Wto 23 Cze, 2009
Kamilbike napisał/a:
Jak mi ktos zaplaci za tor to moge wpasc
...w dziurę Kamilbike - Wto 23 Cze, 2009 na poczatku sie wkurzalem tym dogryzaniem, teraz juz to olewam martin.h - Wto 23 Cze, 2009 To dobrze Będziesz naszym specjalistą od dziur w jezdniach tak jak Oskar jest specjalistą od krawężników... sorry krawenrznikuf.kosmita - Wto 23 Cze, 2009 Lepiej byście na Track Day'a przyjechaliKamilbike - Wto 23 Cze, 2009 Ale Oskar kraweSZniki zaliczal hurtem, a ja raptem detalicznie dziure w jezdni przygarnalem na kolo
Ja bym chetnie wpadl, ale brak hajsu jest wazniejszy Loko - Śro 24 Cze, 2009
kosmita napisał/a:
Lepiej byście na Track Day'a przyjechali
Chyba jednak większość woli przyjechać na naszego track daya i jeździć we własnym gronie , chociaż, gdyby nie to, ze ten termin u mnie zajęty, to z chęcią polatał bym po tym torze też na waszym spotkaniu.kosmita - Śro 24 Cze, 2009
Cytat:
Chyba jednak większość woli przyjechać na naszego track daya i jeździć we własnym gronie
każda okazja jest dobra
kiedy jest hot hatch track day ?;>
Loko, zapraszam następnym razem. We wrześniu też coś zorganizujemy Janusz - Śro 24 Cze, 2009
Kamilbike napisał/a:
Ale Oskar kraweSZniki zaliczal hurtem, a ja raptem detalicznie dziure w jezdni przygarnalem na kolo
Ja bym chetnie wpadl, ale brak hajsu jest wazniejszy
ale Oskra wel krawenrznik nie prosił o zdiagnozowanie usterki zawieszenia przez internet